Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Breaking news: de Snollebollekes komen terug naar Arnhem

Door Carlijn van Alken 8 april 2019

Nondeju, wat een feest. Het is je vast niet ontgaan. Eind maart sprong Arnhem van links, naar rechts in het Gelredome, de aanleiding hiervan was het uitverkochte concert van de Snollebollekes. En ze komen terug, lees hier wanneer!

Rob Kemps, de welbekende artiest van Snollebollekes, was overdonderd. Hij had zo’n succes nooit verwacht. Met verschillende gastartiesten, de vloer vol en swingende mensen op de tribune was het concert zo’n succes dat er een vervolg moest komen, en die komt er!

Walk of Fame

De reclame voor het concert in 2019 – Foto: Facebook Snollebollekes

Als je het Gelredome, via de hoofdingang, binnenloopt zie je verschillende grote namen. Bruce Springsteen, Lady Gaga en zo kennen wij er nog wel een paar. Vandaag werd de tegel van de Snollebollekes onthuld. Tijdens de onthulling bracht Rob Kemps goed nieuws. Twee nieuwe shows!

Nieuwe shows

Hij komt terug naar Arnhem met twee concerten op 27 en 28 maart 2020. En daar zijn fans maar al te blij mee, na afloop van de concerten werd er een oproepje geplaatst door organisatie Matrixx. Hier zijn maar liefst 13.000 reacties op gekomen. Zij willen het liefst elke week zo’n feestje meemaken. Wil jij er volgend jaar ook graag (weer) bij zijn? De kaartverkoop start aankomende zaterdag.

adv.