Blokker viert nieuwe winkel met feestelijke opening

Door Brechtje van Dam 12 februari 2019

Blokker verhuist van het Brouwersplein naar de Koningstraat. Dat wist je wellicht al, maar wist je ook dat de heropening feestelijk wordt gevierd, inclusief toffe kortingen? Wat er allemaal te doen is lees je hier! 

Op woensdag 13 februari – morgen dus – opent de Blokker de nieuwe deuren met een leuk feestje. De hele dag spelen ze ‘Kraak de Kluis’ waarbij je kans maakt op leuke prijzen. Bovendien zijn er talloze openingsaanbiedingen op de beste koekenpannen, stofzuigers, schoonmaakmiddelen en nog meer typische Blokker producten.

New and improved Blokker

Blokker blijft verbeteren en heeft nu ook een stuk meer in huis. De winkel aan de Koningsstraat vernieuwt het assortiment en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij. Zo kunnen klanten voortaan bij hun vertrouwde Blokker winkel terecht voor meer speelgoed, baby assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden.

Nieuwe indeling

Blokker vernieuwt niet alleen het assortiment, de winkel wordt ook slimmer ingedeeld en krijgt een warmere uitstraling door gebruik van meer kleur en sfeerverlichting.  Voorin de winkel komen twee thematafels met wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de Superkoopjeskast en de 100 Europakkers, met wekelijks wisselend op=op aanbod.


Meer over Blokker ontdekken?

Blokker warenhuizen

Nu gesloten12:00 - 17:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Koningstraat, Arnhem

Bekijk meer:warenhuizen
  • Wil jij een 'Nieuw in Arnhem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Arnhem.

adv.