Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yeah! Beauty by Roos opent vestiging in Arnhem

Door Brechtje van Dam 21 september 2018

Houd jij ook zo van lange lokken, maar wil het niet helemaal lukken met je eigen haar? Dan zijn hairextensions misschien een optie. Zo krijg je langer, voller haar, ook als jouw eigen haar niet meewerkt. Een absolute expert op dit gebied is de salon Beauty by Roos, en deze toppers komen nu ook naar Arnhem! 

Beauty by Roos is een speciaalzaak op het gebied van hairextensions en behoort bij de grootste van het land. Met vestigingen in onder andere Amsterdam, Amersfoort en Hengelo zit de beautysalon nu al op zes zaken. Met Arnhem erbij worden dat er zeven.

Alle medewerkers zijn gediplomeerde hairstylisten met meerdere jaren ervaring in het kappersvak. Daarnaast hebben ze alleen een opleiding gevolgd voor het zetten van goede, degelijke hairextensions. Bij Beauty by Roos werken ze onder andere met de merken Socap, Hairloxx professional, Gold Fever en Indian Gold. Je kunt allerlei soorten extensions laten zetten en onderhouden door de salon.

Wat kost dat?

Extensions zijn misschien niet goedkoop, maar bij Beauty by Roos is er voor elk budget wel iets. Wil je een haarverlenging voor dun haar? Dan betaal je tussen de 100 en 125 euro voor je behandeling. Heb je dik haar – en kost het dus meer tijd en moeite om extensions te zetten – ben je maximaal 150 euro kwijt.

De officiële opening van Beauty by Roos is op 29 september in hun nieuwe salon aan het Velperplein 9. Daarna kun je er 5 dagen per week terecht om je haar te laten verlengen en onderhouden.


Meer over Beauty by Roos Hairextensions Arnhem ontdekken?

Beauty by Roos Hairextensions Arnhem beauty en wellness

Gesloten13:00 - 22:00

Velperplein 9a, Arnhem

Bekijk meer:beauty en wellness
  • Wil jij een 'Nieuw in Arnhem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Arnhem.

adv.