5x Arnhemse horecazaken die nu te koop staan

Door Brechtje van Dam 12 juni 2018

Ben jij helemaal klaar voor een nieuw avontuur en zie je het wel zitten om je eigen zaak te runnen? Je kunt van de grond af beginnen of je kunt een bestaande horecazaak overnemen zodat het beginnetje vast gemaakt is. Kies je voor dat laatste, dan hebben wij wat tips voor je: deze Arnhemse horecazaken staan te koop. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

De Vrolijckheit

Vrolijckheit
fotocredit: Horecasite.nl

Het is nu al even gesloten, restaurant De Vrolijckheit. Voorheen was het bekend als eetcafé Deksels. Het is een mooi plekje in de wijk waar je echt iets moois van kan maken als je zou willen! Het staat nu te koop voor € 45.000.

Josephine

Foto: Facebook Josephine Coffee

Ze wonnen al eens de prijs van beste koffie van Nederland bij Josephine. En nu staat het ineens te koop! Nu maar hopen dat de nieuwe eigenaar net zoveel passie in de zaak stop (en net zo veel lekkere taartjes maakt) als de voorgangers. Voor € 97.500 is het van jou.

Café Rio

rio arnhem horeca te koop arnhem
fotocredit; Horecasite.nl

Café Rio is een van de uitgaansgelegenheden in de Varkensstraat die er al jaren zit. Veel van ons weten niet beter dan dat Rio bestaat. Maar nu staat het te koop, en voor een spotprijs! Voor € 15.000 kun je Rio kopen.

Ambiance

ambiance rijnkade horeca te koop arnhem
fotocredit; Horecasite.nl

De locatie van dit Italiaanse restaurant doet het hem, want aan de Rijnkade zit je – zeker in de zomer – echt goed. Het mag alleen wel iets levendiger worden daar, en wie weet kan jij daarvoor zorgen. Het is een vrij nieuwe Italiaanse formule met veel perspectief, en met houtgestookte oven voor pizza’s. Voor € 135.000 is het van jou.

Stout

cafe stout
foto: Stout facebook

Het staat eigenlijk al een tijd te koop, eetcafé Stout. Denk jij dat je het aan kunt om deze zaak te runnen? Inmiddels een begrip in Arnhem en een goede plek op de Korenmarkt: wij hopen dat iemand het aanpakt! Voor € 135.000 kun je het avontuur aan gaan.

le bon vivant arnhem leuk volgens local christine

5x hier eet je echt superlekker volgens Arnhemse locals

Wij krijgen er niet genoeg van: lekker eten. We hebben bij indebuurt Arnhem al talloze Arnhemmers ge...

Lekkerrrr: 5 x verfrissende smoothies in Arnhem

Wij zijn dol op alles wat te maken heeft met eten en drinken. Zo ook op smoothies. Wil jij weten waa...

10 x Arnhemse evenementen die je niet wilt missen in juni

De maand is nog maar net begonnen en nu al staat onze agenda helemaal vol met leuke events! Van food...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.