Reinier Venema: “Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken”

Aangeboden door Easyslim.nu Arnhem 5 juni 2018

Je eet gezond en sport regelmatig, maar komt toch niet van dat buikvet af. Terwijl de jaren verstrijken begint je lichaam aan alle kanten te hangen. Je vermijdt bepaalde kleding om putjes, oneffenheden en lovehandles te verbergen. Herkenbaar? Je bent niet de enige! Reinier Venema, franchisenemer van Easyslim.nu in Apeldoorn en Arnhem, vond een permanente oplossing in de methode van Easyslim.nu en legt uit wat die methode voor hem en zijn vrouw betekend heeft. 

Eerst sceptisch

“Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken,” vertelt Reinier. “We zien veel mensen in onze zaak, die eerder al verschillende afslankmethodes hebben geprobeerd, sceptisch binnenkomen. Zij merken echter al snel dat Easyslim.nu echt werkt.”

Voordat Reinier en zijn vrouw Ilona Easyslim.nu kenden probeerden ze allebei al een hele tijd af te vallen. “Maar nadat we verschillende methoden hadden geprobeerd, zakte de moed ons steeds verder in de schoenen. De franchisegever van Easyslim.nu kende ik al via via, maar door alle slechte ervaringen dacht ik zelf ook dat dit te mooi was om waar te zijn.”

Maar als Reinier na één behandeling al een positief effect op zijn lichaam ervaart, wordt hij voorzichtig enthousiast. “Ik merkte dat de behandeling mijn lichaam wakker had geschud. Mijn vrouw was iets langer sceptisch, maar nadat ook zij de kilo’s zag verdwijnen, was ze om. Zelf ben ik in korte tijd tien kilo afgevallen!”

easyslim.nu arnhem

Proefbehandeling

“Ons sterke punt is dat mensen niet aan een of ander crashdieet hoeven,” verklaart Reinier het succes van Easyslim.nu. “Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het apparaat al het werk doet.”

Kom je voor je eerste behandeling? Dan volgt na een intakegesprek over jouw persoonlijke doelen en probleemzones een eerste meting en een proefbehandeling. Als je op de tafel ligt worden pads op je buik, heupen en benen aangebracht. “Via ultrasound – hoge geluidsgolven die je niet hoort of voelt – worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures.” Door die spieropbouw wordt ook cellulite minder en je huid strakker. Een bijkomstig voordeel is dat getrainde spieren op hun beurt ook op lange termijn meer energie uit je opgeslagen vetten verbruiken.

“Easyslim.nu is dus heel laagdrempelig. Niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten.” Na de eerste behandeling wordt je meteen weer gemeten en ben je gegarandeerd ten minste vier centimeter kwijt.

“ONZE KLANTEN WORDEN ENERGIEKER EN OPGEWEKTER”

Meer dan afvallen

Sinds Reinier en Ilona het effect van de methode zelf ervoeren hebben de franchisenemers zelf twee filialen van Easyslim.nu geopend, in Apeldoorn en in Arnhem. “In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht,” zegt Reinier, “doe juist ik vooral de behandelingen en regelt Ilona de planning en het financiële gedeelte. Aangezien wij samen twee kinderen hebben en ik bijna twaalf uur per dag behandelingen doe, werkt mijn vrouw wat minder en doet veel vanuit huis. In het weekend werken we niet, dan besteden we alle aandacht aan ons gezin, familie en sociale contacten.”

Voor beide betekent Easyslim.nu meer dan alleen afvallen. Reinier: “Het fijne aan dit werk is dat je mensen kunt helpen. Onze klanten worden energieker en opgewekter, waardoor ze aangeven positiever en vrolijker in het leven te staan. Dit geldt ook voor mij en mijn vrouw, sinds we zoveel afgevallen zijn. Onze wens is dan ook dit zoveel mogelijk door te geven!”

easyslim arnhem
Topper

Zomeractie! Intakegesprek + proefbehandeling €39

Easyslim.nu Arnhem
- Geldig t/m 30 jun 2018
 

Easyslim.nu Arnhem beauty en wellness

Nu gesloten09:00 - 21:00

Bruningweg 23, Arnhem

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.