Jan viel 23 kilo af dankzij de behandelingen van Easyslim.nu Arnhem

Aangeboden door Easyslim.nu Arnhem 23 juni 2019

Het is op de ochtend van 7 januari dat de wekker gaat en Jan uit bed stapt. Hij gaat op de weegschaal staan: 129 kilo geeft het apparaat aan. “Ik schrok, maar het verbaasde me niet”, vertelt Jan. Later die dag heeft hij samen met zijn vrouw zijn eerste afspraak bij Easyslim.nu, waar eigenaresse Soraia hem gaat helpen af te vallen dankzij een revolutionaire behandeling. 

Hoe werkt de behandeling?

Voor wie het nog niet weet: Easyslim.nu werkt met een bijzondere behandeling die jou helpt kilo’s en centimeters te verliezen. Hoe gaat dat in z’n werk? Je gaat liggen op een behandeltafel. Op de huid van de buik, heupen en benen worden pads geplaatst. Deze pads zijn verbonden aan een geavanceerd apparaat. Het apparaat zorgt door middel van een ultrasound dat de vetcellen worden losgetrild en door het lichaam worden afgevoerd. Met elektrostimulatie worden de spieren getraind, een getrainde spier verbrand vet, tevens draagt de elektrostimulatie bij tot vermindering van cellulitis met als resultaat een gladde huid.

afvallen arnhem easyslim
Jan voor het begin van zijn behandeling bij Easyslim.nu.

De eerste sessie

Jan en zijn vrouw worden zeer vriendelijk ontvangen door Soraia Hordijk, eigenaresse van Easyslim.nu Arnhem. Soraia heeft zelf ervaring met de behandeling; het heeft bij haar blijvend effect gehad. Sinds 1 augustus 2018 is ze daarom enthousiast franchisenemer van Easyslim.

Op de behandelbank

Jan krijgt een oefensessie van Easyslim.nu. Onder het genot van een kop koffie krijgt hij alles te horen over het apparaat van Easyslim.nu en het behandelprogramma. Even later ligt hij op de bank en wordt hij aangesloten op het apparaat. “Heerlijk ontspannen onderging ik dat voor mij geheel nieuw fenomeen. Het beviel me meteen goed en we besloten 26 sessies te doen.” Vanaf dat moment is Jan elke maandag en donderdag bij Easyslim.nu te vinden voor een behandeling van 40 minuten.

easyslim arnhem afvallen afslanken apparaat

Kilo’s lichter

Op 14 maart wordt Jan weer wakker van zijn wekker en stapt hij meteen op de weegschaal. “Toen gaf de schaal ineens 110 aan! Ik was ontzettend blij. Dankzij Easyslim.nu ben ik na vijf maanden 23 kilo lichter en mijn vrouw is ook 13 kilo kwijt. Bedankt, Soraia en Easyslim!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Easyslim.nu Arnhem. Meer over Easyslim.nu Arnhem ontdekken?

Easyslim.nu Arnhem beauty en wellness

Nu gesloten09:00 - 21:00

Bruningweg 23, Arnhem

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.