Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jan valt 23 kilo af dankzij Easyslim.nu Arnhem

Aangeboden door Easyslim.nu Arnhem 4 september 2019

De wekker gaat, Jan stapt uit bed, op een koude ochtend in januari. Hij gaat op de weegschaal staan: 129 kilo geeft het apparaat aan. “Ik schrok, maar het verbaasde me niet”, vertelt Jan. Later die dag heeft hij samen met zijn vrouw zijn eerste afspraak bij Easyslim.nu. Eigenaresse Soraia gaat hem helpen af te vallen dankzij een revolutionaire behandeling. 

Hoe gaat het afvallen in z’n werk?

Voor wie het nog niet weet: Easyslim.nu werkt met een bijzondere behandeling die jou helpt kilo’s en centimeters te verliezen. Hoe gaat dat in z’n werk? Je gaat liggen op een behandeltafel. Op de huid van de buik, heupen en benen worden pads geplaatst. Deze pads zijn verbonden aan een geavanceerd apparaat.

Het apparaat zorgt door middel van een ultrasound dat de vetcellen worden los getrild en door het lichaam worden afgevoerd. Met elektrostimulatie worden de spieren getraind, een getrainde spier verbrand vet, tevens draagt de elektrostimulatie bij tot vermindering van cellulitis met als resultaat een gladde huid.

Genoeg over de behandeling, we gaan weer terug naar Jan en zijn strijd met de kilo’s.

tekst gaat verder onder de afbeelding

afvallen arnhem easyslim
Jan voor het begin van zijn behandeling bij Easyslim.nu.

De eerste sessie

Jan en zijn vrouw worden zeer vriendelijk ontvangen door Soraia Hordijk, eigenaresse van Easyslim.nu Arnhem. Soraia heeft zelf ervaring met de behandeling; het heeft bij haar blijvend effect gehad. Sinds 1 augustus 2018 is ze daarom enthousiast franchisenemer van Easyslim.

Op de behandelbank

Jan krijgt een oefensessie van Easyslim.nu. Onder het genot van een kop koffie krijgt hij alles te horen over het apparaat van Easyslim.nu en het behandelprogramma. Even later ligt hij op de bank en wordt hij aangesloten op het apparaat. “Heerlijk ontspannen onderging ik dat voor mij geheel nieuwe fenomeen. Het beviel me meteen goed en we besloten 26 sessies te doen.” Vanaf dat moment is Jan elke maandag en donderdag bij Easyslim.nu te vinden voor een behandeling van 40 minuten.

tekst gaat verder onder de afbeelding

easyslim arnhem afvallen afslanken apparaat

Kilo’s lichter

Later dat jaar, op 14 maart om precies te zijn, wordt Jan weer wakker van zijn wekker. Hij stapt op de weegschaal. “Toen gaf de schaal ineens 110 aan! Ik was ontzettend blij. Dankzij Easyslim.nu ben ik na vijf maanden 23 kilo lichter en mijn vrouw is ook 13 kilo kwijt. Bedankt, Soraia en Easyslim!”


Meer over Easyslim.nu Arnhem ontdekken?

Easyslim.nu Arnhem beauty en wellness

Geopend09:00 - 21:00

Bruningweg 23, Arnhem

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.