Ela kreeg een complete metamorfose bij Salon B en dit is het resultaat

Aangeboden door Salon B 22 maart 2019

Wij van indebuurt Arnhem mochten een volledige metamorfose weggeven aan één van onze lezers, verzorgd door Salon B. De gelukkige winnares is Ela Frankze (24), die wel toe was aan een nieuwe coupe. Ze werd een halve dag flink in de watten gelegd bij Salon B en dit is het resultaat! 

Ela heeft al een prachtige bos haar, maar wil toch een keer iets anders proberen. “Ik wil het lichter, misschien wel in een zilveren tint. Het model heb ik nog niet over nagedacht, maar ik wil er in ieder geval niet te veel werk aan hebben”, vertelt Ela.

salon b metamorfose arnhem

Adviesgesprek

Een behandeling bij Salon B begint altijd met een adviesgesprek. Stylist Maaike vraagt Ela naar haar wensen en smaak. “Stijl je bijvoorbeeld vaak je haar, of heb je liever dat je direct de deur uit kunt ’s ochtends?”, vraagt Maaike. Tijdens het adviesgesprek weet de stylist precies te vertellen welke tinten en modellen goed bij Ela zouden passen. Ela geeft aan dat ze achter de bar werkt. Dat is genoeg voor Maaike om te weten dat het dus handig is als ze geen losse plukken in haar gezicht heeft hangen. Bij Salon B wordt écht met je meegedacht.

Voor:

De behandeling

Maaike maakt een plan om het haar van Ela een heldere, icy gloed te geven. Er mag ook wat meer diepte in het haar, en het volume gaat ze meer verdelen zodat de coupe van Ela een speelse uitstraling heeft.

Om dat te bereiken moet ze eerst het haar oplichten. Er worden highlights gezet en het haar tussen de highlights in wordt getoned met een tint die net een tikje donkerder is dan de highlights om wat meer schaduweffect te creëren. Daarnaast gaat Maaike over op een zogenaamde Rescue Treatment om de kwaliteit van het haar te waarborgen. Hierna is het tijd voor het tonen van de highlights en wordt op de haaraanzet een wat donkere tint gezet om te voorkomen dat Ela een harde uitgroei krijgt. Op de lengtes en punten komt een icy tint.

En dan het knippen! Een flink stuk eraf, een mooie ronde coupe geknipt waardoor het haar zachter oogt en een combinatie met softe lengteverschillen om volume te creëren. Het resultaat is verbluffend!

Na:

Ela is helemaal blij met haar nieuwe look. “Een groot stuk eraf is altijd even wennen, maar ik vind het heel tof geworden. Mijn haar is ineens zoveel frisser, echt precies wat ik wilde!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Salon B. Meer over Salon B ontdekken?

Salon B kappers

Nu open09:00 - 18:00

Jansbinnensingel 21, Arnhem

Bekijk meer:kappers

adv.