Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de nieuwste voorjaarstrends volgens haarstylist Laura

Aangeboden door Salon B 1 mei 2019

De zon komt er weer aan! Een nieuw seizoen betekent nieuwe trends, natuurlijk ook in de haarmode. Benieuwd welke kleuren en modellen dit jaar helemaal in zijn? Haarstylist Laura Warle van Salon B geeft je alle ins and outs voor het nieuwe haarseizoen. Deze voorjaarstrends zijn nu hip!

Pasteltinten

Kleur mag nog steeds, en die fantasiestijl die we al even zien is nog niet verdwenen uit het straatbeeld. “Kleuren in pasteltinten passen goed bij dit seizoen, en dan zien we vooral de lilakleuren de boventoon voeren,” vertelt Laura. “Je moet je natuurlijk wel altijd afvragen of dat bij je past, want een mooie pastelkleuring onderhouden kost veel tijd. Het blijft niet zomaar acht weken mooi als je het elke dag wast en niet behandelt.”

Pixie cut

Goed nieuws voor dames die houden van korte lokken: de pixie cut is ook terug van weggeweest. “Het leuke daarvan is dat we voorheen zagen dat die korte coupes best strak en perfect geknipt werden, maar die stijl heeft ruimte gemaakt voor een stoerdere pixie cut,” legt Laura uit. “De pixie cut is lekker nonchalant en mag best met wat pieken rond de oren. Een beetje rommelig, dus.”

salon B voorjaarstrends
Is de pixie cut iets voor jou? Fotocredit: indebuurt Arnhem

Alle pony’s mogen!

“We zien de pony eigenlijk in allerlei varianten terugkomen,” vertelt Laura. “Vooral de grafische pony of volle lok, maar ook de romantische pony à la Brigitte Bardot zie je weer opkomen.” Ook daarin geeft Laura wel aan dat het voor elk persoon anders is of dit bij je past. Bij Salon B gaan de stylisten wel eerst even met je zitten en kijken welke pony bij jou past. “Wij vinden namelijk gezond haar dat bij je past belangrijker dan trends volgen. Welke pony mooi staat, hangt af van je haarrichting, gezichtsvorm en nog veel meer.”

salon B voorjaarstrends
fotocredit: indebuurt Arnhem

Haaraccessoires

Wat Laura zelf erg cool vindt is dat accessoires weer helemaal terug zijn van weggeweest. “Haarbandjes, clips; het mag allemaal. En lekker groot, of juist subtiel. Heel leuk vind ik dat!”

Adviesgesprek bij Salon B

Ga jij graag met trends mee maar moet een look ook bij je passen? Dan zit je bij Salon B goed. “We gaan met elke klant in gesprek over wie ze zijn, wat hun stijl is en wat ze écht willen.” zegt Laura. “Je kunt wel graag met trends mee willen gaan, maar er zijn bijvoorbeeld veel pony’s die nogal wat styling nodig hebben. Als jij liever ’s ochtends je bed uitspringt zonder in de spiegel te kijken dan past dat dus niet zo goed bij jou.”

salon B voorjaarstrends
Grove accessoires zijn terug van weggeweest! Fotocredit: indebuurt Arnhem

En daar zijn nou juist de stylisten van Salon B voor! “We denken met je mee, of het nu gaat om trends of verzorging. Wat bij Salon B het belangrijkst is? Gezond haar dat bij jouw leven past, en waar je weken later nog blij van wordt!”


Meer over Salon B ontdekken?

Salon B kappers

Gesloten11:00 - 20:00

Jansbinnensingel 21, Arnhem

Bekijk meer:kappers

adv.