Voor de liefhebbers: toch hardstylefeest op Koningsdag 2019

Door Carlijn van Alken 11 februari 2019

Toen Beat the Bridge vorig jaar aankondigde dat er geen nieuwe editie meer zou komen, waren veel fans teleurgesteld. En dat kunnen wij ons voorstellen. Genoeg te doen in Arnhem op Koningsdag, maar geen hardstyle meer. Daar is nu een oplossing voor gevonden! 

Matrixx komt met nog een feest naar Arnhem. Sinds 2017 staat Matrixx met een stage op de Trans in Arnhem tijdens Koningsdag. Daar vieren honderden mensen ‘Het Foute Oranjefeest’. En dit jaar kun je ook nog onderaan de John Frostbrug gaan genieten van XXLERATOR.

Toch wel hardstyle!

Matrixx heeft na het vertrek van Beat the Bridge gekozen om hardstyle in Arnhem te houden tijdens Koningsdag. Op deze manier kunnen hardstyleliefhebbers deze feestdag toch in eigen stad vieren. Daarnaast zullen zij ook nog steeds bezoekers van buiten Arnhem naar de stad trekken.

Je kunt terecht bij XXLERATOR Kingsday voor Koningsnacht en Koningsdag, dus dubbel feest. Super gaaf hoor wij je denken, maar wat kosten de kaartjes? Die zijn er niet, het evenement is gratis! Matrixx heeft ervoor gekozen het feest voor iedereen toegankelijk te maken, net als de meeste koningsdagactiviteiten in Arnhem. Dat betekent ook dat alle leeftijden toegestaan zijn. Wil je het introfilmpje bekijken? Klik hier.

hardstyle arnhem
Foto: Facebook Matrixx

Line-up

De line-up van het evenement is ook al bekendgemaakt. Op Koningsnacht (26 april) kun je artiesten als Wildstylez, Frequencerz, Primeshock en The Purge bewonderen. De volgende dag om 12.00 uur ben je welkom voor weer een nieuwe lading artiesten als: Da Tweekaz, Noisecontrollers, Mind Dimension en Rebourne. Voor de volledige line-up en meer informatie kijk je hier!

adv.