Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Poncho mee of niet? Dit wordt het weer tijdens Koningsdag in Arnhem

Door Brechtje van Dam 16 april 2019

Het is alweer bijna tijd voor hét Arnhemse feest: Koningsdag! Eigenlijk is het elk jaar wel feest, ongeacht het weer. Toch feesten we natuurlijk liever met 20 graden en een zonnetje. Wat wordt het weer in Arnhem tijdens Koningsdag? Wij zochten het vast voor je uit. Natuurlijk is het weer veranderlijk, daarom updaten we dit artikel regelmatig!

Weerbericht april

Het weer zat even in de lift. Het paasweekend was volop zonnig en we hebben in Arnhem zelfs de 24 graden gehaald. Het blijft ook nog even zonnig, maar het weekend ziet er minder zomers uit.

Ja oké, maar het weerbericht op Koningsdag dan?

Het zag er afgelopen dagen goed uit, maar de voorspelling voor het Koningsweekend is veranderd. Hoe het er nu naar uitziet kun je op Koningsdag die poncho maar beter in je tas doen. Volgens Weeronline wordt met op 27 april maximaal 13 en minimaal 6 graden. Er is 85% kans op neerslag, maar als het goed is ook een klein beetje zon. Koningsnacht kun je ongeveer hetzelfde weer verwachten, al is er die dag een maximale temperatuur van 17 graden voorspeld. Voorlopig lijkt het er dus op dat het een stuk minder mooi wordt dan het Paasweekend, en kun je die paraplu maar beter meenemen.

Foto: Weeronline.nl

Natuurlijk kan de weersverwachting nog veranderen voor het Koningsdag is. Houdt indebuurt daarom in de gaten voor al je nieuws over Koningsdag; het weer, het programma en handige feitjes!

Lees ook:

Koningsdag 2019 in Arnhem: dit wil je weten!

Koningsdag 2019 in Arnhem: hebben we er al zin in!? Hangt jouw oranje glitterpakkie al klaar maar we...
koningsdag 2018 arnhem fotos

Vrijmarkten Koningsdag 2019: hier kan je terecht!

Het is een oude maar gouden (of oranje) traditie; de vrijmarkt op Koningsdag. Zo ook in 2019! Wil ji...
frits partygids festival de luie hond leuk volgens local koningsdag arnhem

Frits Partygids heeft een vette winactie voor Koningsdag: check ‘m hier!

Afgelopen jaar barstte de strijd om een eigen dixi los, dit jaar geeft Frits Partygids van Festival ...

adv.