Dit is er allemaal te doen in Sonsbeek tijdens Koningsdag 2019!

Aangeboden door Aan de Beek 17 april 2019

Op 27 april is het weer feest in het park! Dan vieren we de verjaardag van de koning en is tevens het Koningsdagfeest in park Sonsbeek. Geen zin in de drukte van de binnenstad? Kom dan je dag beginnen bij Grand Café Aan de Beek en geniet van alles wat er in het park te beleven is, voor kids én volwassenen. Dit is er allemaal te doen in Sonsbeek met Koningsdag. 

Koningsmarkt

Bij Koningsdag in Arnhem hoort natuurlijk de gigantische en supergezellige Koningsmarkt (de grootste van Gelderland!) Sinds een paar jaar vind je die niet meer in de drukke binnenstad maar aan de Zijpendaalseweg, waar ongeveer 200 kramen uitgestald staan met allerlei leuke koopjes. Halverwege je wandeling over de markt even wat drinken? De toppers van Grand Café Aan de Beek staan ook met een kraam op de markt met verse koffie, thee, broodjes en koeken.

koningsdag in sonsbeek 2019 arnhem grand cafe aan de beek
fotocredit: grand café Aan de Beek

Kinderspelen

Park Sonsbeek wordt omgetoverd tot groot familie feestterrein! Vanaf de middag zijn op het veld bij Grand Café Aan de Beek de kinderspelen waar iets te beleven is voor kids van alle leeftijden. Maar of je nu 1 of 100 bent; er is voor iedereen iets leuks te doen. Grand Café Aan de Beek zorgt voor genoeg hapjes en drankjes gedurende de middag. Er zijn bijvoorbeeld veel drankpunten waar je een lekkere verfrissing kunt halen maar ook een barbecue en ijsjes.

Sonsbeek Koningsdag en live muziek

koningsdag in sonsbeek 2019 arnhem grand cafe aan de beek
fotocredit: grand café Aan de Beek

Je kunt ook nog je laten schminken of meedoen aan de kleurwedstrijd, waarbij je een prachtige prijs kunt winnen! Vanaf 12.00 uur ben je welkom. Voor iedereen die zin heeft om te swingen is er ook gedurende de middag live muziek van Andrews workout en Mike Sanders die zijn vrolijke Hollandse hits zingt.

Kortom: het wordt in Sonsbeek een groot feest! Dus heb je geen zin in de drukte van de binnenstad en wil je graag lekker de markt afstruinen met een drankje? Bij het park en natuurlijk bij Grand Café Aan de Beek ben je welkom!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Aan de Beek. Meer over Aan de Beek ontdekken?

Aan de Beek cafés

Geopend10:30 - 17:00

Zijpendaalseweg 26, Arnhem

Bekijk meer:cafés

adv.