De Luie Hond en STAN vieren een koninklijk feest (en jij kunt erbij zijn)

Aangeboden door STAN&CO 16 april 2019

Wil jij graag kroongetuige zijn van het meest memorabele Koningsdagfeest van Arnhem? Dan moet je komende Koningsnacht- én dag op het Willemsplein zijn. 

Koningsnacht- en dag komen er weer aan. Heb je nog geen idee waar je de verjaardag van de koning gaat vieren? Kom dan langs het Willemsplein voor STAN&KONING. Festival de Luie Hond en STAN&CO hebben de handen ineen geslagen voor een nacht en dag vol fijne beats, lekker eten en koninklijke drankjes.

Koningsnacht

In Arnhem beginnen we graag al een dag van tevoren met feesten en dus kun je al op Koningsnacht vanaf 18.00 uur terecht op het plein bij de AKU fontein. Stan en de Luie Hond presenteren die avond deuntjes van DJ Syte, Kraak&Smaak en Bruze D’Angelo. Het feestje buiten gaat tot 00.00 uur door maar het zou natuurlijk geen feestje zijn zonder afterparty. Van 23.00 tot laat kun je aanschuiven bij STAN voor een fijne afterparty met onder andere Wynonna Stoove. Tickets zijn maar 5 euro en koop je hier!

Koningsdag

Een beetje Arnhemmer laat zich niet zomaar uit het veld slaan door een koninklijk feestje en dus kun je op Koningsdag 27 april gewoon weer aansluiten. Al om 13.00 uur (yay!) gaat Festival de Luie Hond van start samen met STAN. De Luie Hond brengt je de hele dag livemuziek in diverse genres: van funk tot soul, van reggae tot afrobeat.

Livemuziek

Op Koningsdag kun je de hele dag genieten van livemuziek in diverse genres: van funk tot soul, van reggae tot afrobeat. Onder andere Brainpower en Rilan & the Bombardiers komen je blij maken met hun muziek. Er is natuurlijk ook lekker eten en een heleboel bier.

Wil je meer weten over Koningsnacht bij STAN &CO? Kijk dan gauw hier! Meer weten over Koningsdag en de line-up van Festival de Luie Hond? Dat check je hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door STAN&CO. Meer over STAN&CO ontdekken?

STAN&CO restaurants en horeca

Nu gesloten10:00 - 00:00

Willemsplein 46, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.