Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jingle bell rock! Bij Dudok zing je mee met de leukste kerstliedjes

Aangeboden door Dudok 30 november 2018

Yes, we mogen weer! De tijd van glühwein, kerstbomen en prachtige verlichting is aangebroken. En natuurlijk de tijd van de meest zoetsappige en vrolijke kerstliedjes. Zing jij ook altijd mee met de radio als de kersthits weer voorbij komen? Kom dan naar het Vocal Vibes Café in Dudok en zing die kerstliedjes lekker met je vrienden (onder het genot van een wijntje of warme choco). 

Op zondag 23 december zijn er in Dudok maar liefst twee Vocal Vibes Kerstcafés. Je bent dan welkom in de Van Ranzowzaal in Dudok om samen met de andere gasten de leukste kerstliedjes te zingen. Neem jij je vrienden of familie mee? Leuk! Kom je liever alleen? Ook geen probleem. Iedereen zingt samen onder begeleiding van muzikante Elke Jansen op de piano. En dan is er ook nog een kerstvertelling door Hester Macrander.

Dudok vocal vibes zangcafe arnhem

Kerst met appeltaart (of borrel)

Het eerste Vocal Vibes Kerstcafé begint om 11.30 uur en vooraf kun je genieten van een stukje appeltaart met koffie of thee. Liever even uitslapen? Het tweede Kerstcafé begint om 15.30 en wordt afgesloten met een borrel. Er worden kerstklassiekers gezongen, smeuïge Christmas carols, en voor de liefhebber ook een paar meerstemmige deuntjes. Op Facebook kunnen gasten meedenken over het repertoire. Een kaartje heb je al vanaf €7,50 en bestel je hier.

Lunch bij Dudok

Van al dat zingen krijg je trek! Na het Kerstcafé kun je daarom genieten van een lunchbuffet verzorgd door Dudok. Voor maar €10,- geniet je van de heerlijke sandwiches en andere gerechten, en dat is inclusief een drankje.      Dudok vocal vibes zangcafe arnhem

Zing het hele jaar door

Voor iedereen die dolgraag mee wil zingen met de leukste hits, maar geen tijd heeft op 23 december: niet getreurd! Het Vocal Vibes Café is namelijk een terugkerend evenement in Dudok. Elke tweede zondag van de maand ben je welkom voor een zangmiddag, telkens met een ander thema. In februari is dat thema bijvoorbeeld ‘Liefde en andere kwalen’. In maart zijn de musicalhits aan de beurt. Kijk voor alle komende edities en als je vast kaarten wil bestellen op deze website.


Meer over Dudok ontdekken?

Dudok restaurants en horeca

Geopend10:00 - 22:00

Koningstraat 40, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.