Let it snow! 8 x mooie kerstmarkten in Arnhem

Door Brechtje van Dam 6 december 2018

Ben jij – net als wij – dol op sfeervolle kerstmarkten? Goed nieuws! In Arnhem kun je in de wintermaanden heel veel kerstmarkten bezoeken. We hebben een lijstje gemaakt met de kerstmarkten in Arnhem van 2018. Weet je nog een kerstmarkt die we nog niet in ons lijstje hebben, laat het weten!

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Grootste kerstmarkt van het Oosten

kerstmarkten in arnhem kerst
foto ter illustratie: Pixabay

Ja, je leest het goed. De grootste kerstmarkt van het Oosten is dit jaar in Arnhem! Kom op zondag 16 december naar Arnhem en ervaar de magie van de binnenstad. Van 12.00 tot 18.00 kun je door de Arnhemse binnenstad struinen en volop genieten van prachtig versierde winkels en mooie kerstaanbiedingen. Zo’n 200 kramen vullen de straten van het centrum. Tip: begin in de Koningstraat en loop zo de hele kerstmarkt af. Bekijk het facebookevent voor meer info.

Winter Avenue Arnhem

kerstmarkten in arnhem 2018
fotocredit: Pixabay

Ook op het Jansplein is een speciaal feestje, op zaterdag 15 en zondag 16 december. Daar ben je welkom voor de sparkling glamorous christmas fair georganiseerd door Gay Arnhem. Wat er op het programma staat? In ieder geval spectaculaire shows, fancy producten, heerlijke cocktails en eten en luxe kerstdecoratie. Dat belooft wat te worden!

Kerstmarkt Schaarsbergen

kerstmarkt in arnhem
foto: kerstmarkt Schaarsbergen

Ook in Schaarsbergen wordt dit jaar weer een uitgebreide kerstmarkt georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 15 december. Op een prachtige locatie tegen de achtergrond van de pittorekse dorpskerk vind je een van de meest sfeervolle kerstmarkten in Arnhem. Het precieze programma is nog niet bekend maar houd vooral de website in de gaten voor meer info. Je bent welkom vanaf 16.00 uur, de markt sluit weer om 20.00 uur. Wat we wel al met zekerheid kunnen zeggen: er is glühwein!

Winter Market in Mode Incubator

Goed nieuws! Op donderdag 13 december komt er een tweede editie van Winter Market in de Mode Incubator, Sonsbeeksingel 147. Na een succesvolle pilot vorig jaar zijn er nu ook weer nieuwe ontwerpstudio’s , nieuwe producten en heel veel leuke goodies te vinden. Winter Market is een pre-christmas shopping event waar (Arnhemse) designproducten worden verkocht zoals; illustraties, posters, kleding, sieraden, keramiek, babyschoentjes, diverse soorten accessoires (zoals petten en tassen) en nog veel meer! De Winter Market begint om 12.00 uur en de eerste 15 bezoekers krijgen een goodiebag! Tot 21.00 uur heb je de tijd om het perfecte kerstcadeau te scoren!

Kerstfair Schuytgraaf

kerstinkopen arnhem
foto ter illustratie: Pixabay

Al voor de zevende keer op rij wordt dit jaar een kerstfair georganiseerd in winkelcentrum Schuytgraaf. Je bent welkom op zondag 16 december om te genieten van alle leuke winteraanbiedingen die Schuytgraaf te bieden heeft, en natuurlijk een lekker warm drankje te drinken! De kerstfair begint om 13.00 uur en gaat door tot 18.00 uur. Het is een initiatief van Wijkvereniging Schuytgraaf.

Gloeiende kerst

Niet echt een kerstmarkt zoals je het gewend bent, maar wel leuk! Zondag 16 december bne je welkom bij De Witte Watermolen in Park Sonsbeek voor een gezellig kerstfeest. Denk aan verse wafels, glühwein en erwtensoep. Maar ook worden er kerstverhalen voorgelezen en zingt de Sonsbeekband kerstliedjes. Kinderen kunnen ook nog komen knutselen. Het feest begint bij de molen om 11.00 uur.

Kerstmarkt in Dickensstijl

kerstmarkten in arnhem charles dickens
foto ter illustratie: ANP

In De Schuur bij Park De Steenen Camer vind je dit jaar wel een heel bijzondere kerstmarkt. De markt is namelijk compleet aangekleed in de stijl van Charles Dickens, inclusief geklede figuranten en prachtige decors. Je bent zondag 9 december welkom vanaf 12.00 uur bij De Schuur in het Hannesstraatje 2A. Kijk hier voor meer info.

Brocante, The Christmas Edition in de Eusebiuskerk

fotocredit: ANP

Ruim 40 brocanteurs zullen met hun mooiste schatten en vondsten de Eusebiuskerk sfeervol inrichten met met een knipoog naar de feestdagen op 1 december. Kom lekker struinen en pik meteen een stukje Arnhemse geschiedenis mee. Entree € 3,50, kinderen tot 12 jaar gratis.

Mis je jouw favoriete kerstmarkt?

Staat jouw favoriete Arnhemse kerstmarkt nog niet in ons lijstje, en verdient die zeker wel een plekje? Laat het ons weten! Stuur een mailtje of contact ons via Facebook of Insta.

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.