Hier geniet je van een uitgebreid kerstbuffet in Arnhem

Aangeboden door Lestari Indonesisch restaurant 4 december 2018

Geniet jij ook altijd zo van een buffet? Verschillende smaken proberen, je eigen bordje samenstellen en gezellig met de hele familie rond de tafel. Bij Indonesisch restaurant Lestari kan het! Daar is speciaal voor de feestdagen een kerstmenu bedacht, waar je in de vorm van een buffet óf een rijsttafel van kunt genieten. 

Je kunt tijdens eerste en tweede kerstdag komen genieten van een kerstbuffet of kerstrijsttafel bij Lestari. Op een avond zijn er twee zittingen: van 16.00 tot 19.00 uur en van 19.30 tot 22.00 uur.

kerstbuffet in arnhem lestari
fotocredit: restaurant Lestari

Kerstbuffet in Arnhem bij Lestari

Het prettige van dit buffet is de ruime keuze. Of je nu dol bent op pittig of meer van mild houd, graag vlees eet of liever groente; er staat altijd wel een gerecht voor je klaar. Gerechten als daging smoor, saté ayam en natuurlijk gado-gado staan op de kaart. Maar ook gebakken banaan en serundeng mogen niet ontbreken. Hier een kleine sneak preview van wat je te wachten staat:

fotocredit: restaurant Lestari
fotocredit: restaurant Lestari
fotocredit: restaurant Lestari
fotocredit: restaurant Lestari

Rijsttafel

De rijsttafel bestaat uit vier gangen en biedt je een veelzijdige kijk in de Indonesische keuken. Lestari is speciaal voor de kerst feestelijk ingericht en er zijn veel nieuwe gerechten op de kaart te vinden. Heb je al plannen op eerste en tweede kerstdag? Geen probleem! Je kunt het menu op andere dagen ook uitproberen. Het volledige kerstmenu bekijk je hier.

Prijzen

Het buffet kost € 29,75 per persoon en bestaat uit voorgerechten, hoofdgerechten én nagerechten. De rijsttafel is € 39,- per persoon.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lestari Indonesisch restaurant. Meer over Lestari Indonesisch restaurant ontdekken?

Lestari Indonesisch restaurant restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Nieuwstraat 50, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.