Handig om te weten: hier koop je een kerstboom in Arnhem

Door Jolinda van Alfen 7 december 2017

Sinterklaas eruit, kerstboom erin! En niks gezelliger dan de geur van een échte naaldboom. Wij zochten uit waar in Arnhem en omgeving je de boom vindt die het beste bij je past. Van zelf gezaagd tot makkelijk thuisbezorgd.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Plant en Meer

Wij spraken al eens met de eigenaar van Plant & Meer over haar liefde voor alles wat groen is. Momenteel straalt haar winkel een en al kerst uit. Kom maar op met die groene kerst!

Plant & Meer bloemisten

nu open11:00 - 18:00

Kortestraat 5, Arnhem

Bekijk meer:bloemisten

Intratuin (en pak meteen de kerstafdeling mee)

Natuurlijk kun je een boompje scoren bij de Intratuin. Wil je niet ter plekke last hebben van keuzestress, dan kun je de keuzehulp van Intratuin inzetten.

Intratuin Arnhem tuincentra

nu open09:00 - 18:00

Beverweerdlaan 1, Arnhem

Bekijk meer:tuincentra

Adopteer een kerstboom

Als je een kerstboom bij Kweekland uitzoekt, is dat niet voor een jaar, maar je mag ‘m volgend jaar weer komen halen! Lees meer over het adopteren van een boompje voor een fijne duurzame kerst.

Stadstuin Kweekland tuincentra

nu open10:00 - 17:00

Dalweg 80, Arnhem

Bekijk meer:tuincentra

Zelf zagen bij NP de Hoge Veluwe

Hoe uniek is het om je boompje zelf te zagen? Bij Nationaal Park de Hoge Veluwe mag dat op 9 en 10 december en in het weekend van 16 en 17 december . Je betaalt alleen de entree voor het park. Als je aankomend weekend gaat, kun je het gelijk combineren met een bezoekje aan de gezellige kerstmarkt. Meer informatie op deze website.

Supermarkt

Gewoon bij je dagelijkse boodschappen neem je even een boompje mee. Voor als je wat kleiner woont is dat hartstikke handig. Elk jaar zien we ze weer staan, die mini-boompjes bij bijvoorbeeld de AH.

Albert Heijn XL supermarkten

nu open08:00 - 21:00

Kronenburgpassage 86, Arnhem

Bekijk meer:supermarkten

Bouwmarkten

Elk jaar hebben de bouwmarkten een groot aanbod groene boompjes. Van Nordmann tot blauwspar, de keuze is reuze. De Gamma heeft de Nordmannsparren buiten staan, zo kun je ze goed bekijken. Bij de Praxis heb je zelfs de optie om ‘m vanuit je luie stoel online te bestellen en thuis te laten bezorgen.

Karwei bouwmarkten

nu open09:00 - 21:00

Delta 131, Arnhem

Bekijk meer:bouwmarkten

Gamma bouwmarkten

nu open09:00 - 21:00

Snelliusweg 50, Arnhem

Bekijk meer:bouwmarkten

 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶