Doe je kerstinkopen dit jaar op de Winter Market in Arnhem

Door Brechtje van Dam 5 december 2018

Wil je dit jaar dat je kerstcadeaus net iets anders zijn dan normaal? Geen spullen van grote online ketens, maar leuke unieke items van lokale designers? Kom dan langs de Winter Market in de Mode Incubator! 

Na een succesvolle eerste editie in 2017 is de Winter Market terug. Op 13 december kun je in de Mode Incubator nieuwe producten en heel veel goodies scoren. De Winter Market is een pre-christmas shopping event waar (veel Arnhemse) designproducten worden verkocht zoals; illustraties, posters, kleding, sieraden, keramiek, babyschoentjes, diverse soorten accessoires en nog veel meer!

Waar kan je terecht?

Er doen veel designstudio’s mee, namelijk Studio Suzan Marijnissen, TINY SUE’S, Studio Tweemaal, suvenirs, Dutchspirit. StudioMiez, Zaagvis, Wicipix, Fatto, Ome Bram de Giraffe, Hindevlinder, 5159, DoNotIron & Plan-T. De Winter Market begint om 12.00 uur en de eerste 15 bezoekers krijgen een goodiebag! Tot 21.00 uur heb je de tijd om het perfecte kerstcadeau te scoren.

winter market
fotocredit: arnhem mode incubator

Wat is Mode Incubator?

Sinds de zomermaanden van 2011 zit de Arnhem Mode Incubator in het pand aan de Sonsbeeksingel 147. Om de hoek van het Modekwartier en op steenworp afstand van mode en design hotel, Modez. Het is dé locatie voor startende modeondernemers.

Meer weten over dit event? Check deze pagina.

adv.