Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

9 x hier scoor je nu een echte kerstboom in Arnhem

Door Redactie indebuurt Arnhem 9 december 2019

Sommige mensen kunnen er nu al niet meer over ophouden, kerstmis! Met alle kaarsjes en versieringen al in huis, kan de kerstboom niet missen. Een mooie échte kerstboom, waar haal je die in Arnhem? Wij hebben het voor jou uitgezocht. Zie hier een lijstje met 9 plaatsen, waar jij kan beginnen met de zoektocht naar de mooiste kerstboom in Arnhem.

Page 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Lokale bloemist: Plant & Meer

Denise van Plant & Meer heeft al veel vragen gehad dit jaar. Wanneer komen de kerstbomen weer? Vanaf het moment dat de bomen in de winkel stonden, heeft zij er meteen een aantal verkocht. Naast kerstbomen kun je hier ook een mooi samengesteld kerstboeket kopen voor bijvoorbeeld jezelf of je moeder.

Denise van Plant & Meer

Denise van Plant & Meer: ‘je moet een plant eerst leren kennen’

Als je door de Kortestraat loopt in de binnenstad kun je er bijna niet omheen. De grote groene oase ...

Meer over Plant & Meer ontdekken?

Plant & Meer bloemisten

Gesloten13:00 - 17:00

Kortestraat 5, Arnhem

Bekijk meer:bloemisten

Adopteer een kerstboom

Wist je dat je ook een kerstboom kunt adopteren? Sinds een paar jaar is deze mogelijkheid er bij Kweekland. Je betaalt een bedrag, al naar gelang de grootte van de boom en levert ‘m na de kerstdagen weer in. Een jaartje later kun je dezelfde boom weer ophalen bij Kweekland. Je betaalt dus elk jaar opnieuw voor het werk en de verzorging van je boom. Op deze data kun je een boom uitzoeken:

  • dinsdag 10 dec tm zaterdag 14 dec (van 10.00 tot 17.00)
  • dinsdag 17 dec tm vrijdag 20 dec (van 10.00 tot 13.00)

Terugbrengen bomen op vrijdag 3 januari, zaterdag 4 januari en dinsdag 7 januari


Meer over Stadstuin Kweekland ontdekken?

Stadstuin Kweekland tuincentra

Vandaag gesloten

Dalweg 80, Arnhem

Bekijk meer:tuincentra

Hovenier BuitenOm in Driel

Een hovenier die bekend staat om grote aantallen kerstbomen. Net buiten Arnhem, in het mooie Driel, ligt het veld waar Buitenom de bomen zelf kweekt. Het bedrijf is gelegen aan een mooie lange weg. Wat het voordeel is van deze hovenier? De door jou uitgekozen kerstboom komt naar je toe! Buitenom bezorgt kerstbomen, hoe handig is dat? Dit scheelt natuurlijk veel gedoe met de auto en het schoonmaken hiervan. Meer info vind je hier.

Zaag je eigen boom!

Wil je dit jaar geen spar maar een échte scharrel-den in huis hebben tijdens de kerstdagen? Dan kun je in het weekend 14 en 15 december een eigen kerstboom komen omzagen in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Het is niet alleen een leuk gezinsuitje maar je helpt het park hier ook bij. Als deze mooie dennenbomen niet omgezaagd zullen worden, zal het park dichtgroeien. Er kan een boom per bezoeker omgezaagd en meegenomen worden, hier zijn geen kosten aan verbonden. Je betaalt dus alleen de toegangsprijs voor het park.


Meer over De Hoge Veluwe (Nationaal Park) ontdekken?

De Hoge Veluwe (Nationaal Park) parken

De Hoge Veluwe (Nationaal Park), Arnhem

Bekijk meer:parken

Bouwmarkten

Foto: Facebook Gamma

Bouwmarkten zijn er genoeg. Waaronder Praxis, Gamma en Karwei. Hier zijn al volop kerstbomen in alle kleuren, soorten en maten gespot. Voor een kleine prijs heb jij een kerstboom die de hele december maand mooi blijft staan. Mits je deze natuurlijk goed verzorgt.


Meer over Gamma ontdekken?

Gamma bouwmarkten

Gesloten12:00 - 17:00

Snelliusweg 50, Arnhem

Bekijk meer:bouwmarkten

Meer over Karwei ontdekken?

Karwei bouwmarkten

Gesloten12:00 - 17:00

Delta 131, Arnhem

Bekijk meer:bouwmarkten

Meer over Albert Heijn XL ontdekken?

Albert Heijn XL supermarkten

Gesloten12:00 - 18:00

Kronenburgpassage 86, Arnhem

Bekijk meer:supermarkten

Albert Heijn

Foto: ANP

Albert Heijn staat bekend om zijn uitgebreide aanbod aan kerstbomen in de decembermaand. Vanaf deze week zijn de eerste kleine boompjes blootgesteld aan de consumenten. Aankomende weken zal dit assortiment uitgebreid worden en zullen alle denkbare maten aanwezig zijn.

Intratuin Arnhem

kerst intratuin
foto: ANP

Misschien wel het tuincentrum waar je als eerste aan denkt bij kerstshoppen. Bij Intratuin kun je natuurlijk ook een echte kerstboom kopen. Er zijn namelijk altijd kerstbomen aanwezig, zowel voor de vroege vogels als voor de mensen die het een beetje vergeten zijn.


Meer over Intratuin Arnhem ontdekken?

Intratuin Arnhem tuincentra

Gesloten12:00 - 17:00

Beverweerdlaan 1, Arnhem

Bekijk meer:tuincentra

Lekker makkelijk online

te doen het weekend voor kerst

Het is écht waar! Kerstbomen worden tegenwoordig zelfs online verkocht. Op de site van odenneboom.nl kies jij zelf jouw kerstboom uit in soort en maat. Vervolgens bezorgt odenneboom deze op een zelfgekozen moment (gratis) bij jou thuis. Ook in Arnhem. Je krijgt garantie op een mooie, volle boom waarbij er weinig last zal zijn van naalduitval.

Meer kerstsfeer?

 

 

Page 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.