7x toffe feestjes in Arnhem tijdens de kerstdagen

Door Lois de Vries 11 december 2018

De kerstdagen zijn natuurlijk een uitstekende reden voor een goed feestje! En ook dit jaar zijn er weer veel toffe feestjes in Arnhem, voor als je kerstdiner erop zit of als je gewoon liever een dansje waagt dan een hapje eet. Van Techno tot R&B; deze feestjes wil je niet missen! 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Stille Nacht – Silent Disco

Facebook Silent Disco- Luxor Live

Bij Luxor Live is er op 25 december de Stille Nacht, een silent disco waar je met je koptelefoon op 3 heerlijke kanalen kunt gaan feesten. Want of je nou van R&B, funk of ‘guilty pleasure’ muziek houdt, je bent thuis op dit feessie. De silent disco start om 23:00 uur en eindigt om 04:00 uur en de kaarten zijn maar €10,-, Shhh it’s, time to party!

Luxor Live muziek

Nu open18:00 - 01:00

Willemsplein 10, Arnhem

Bekijk meer:muziek

Chocolate // Jingle Ballin X-mas // Gio live

Facebook 5th Avenue

Eerste kerstdag is er een topfeestje bij Fifth Avenue! Houd je van heerlijke R&B nummers dan is Chocolate Jingle Ballin X-mas absoluut wat voor jou. Om het feest helemaal mooi te maken komt niets minder dan Gio live optreden! Je kunt nu nog kaarten verkrijgen voor €7,50 en €10,-. Wees er snel bij want deze kaarten gaan razendsnel.

5th Avenue discotheken

Vandaag gesloten

Korenmarkt 26, Arnhem

Bekijk meer:discotheken

Kerst in Aspen

feestjes in arnhem kerst

Tuurlijk is Aspen Valley gewoon open met kerst, wat dacht je dan?! Op zowel eerste als tweede kerstdag kun je langskomen voor een X-Mas paty Aspen style. Geen poespas, gewoon drankjes, dansjes en kerstmutsen.

Willemeen poppodia

Nu gesloten09:00 - 18:00

Willemsplein 1, Arnhem

Bekijk meer:poppodia

Bad Habits // Good Intentions

bad habits feestjes in arnhem

Na je brave kerstdiner is het tijd voor een paar ‘slechte gewoonten’. Kom daarom naar Bad Habits in Willemeen en schud die brave kerstgedachte even van je af. Verwacht een hoop house, goedkope cocktails en volop entertainment. Kijk hier voor meer info.

90’S NOW Kerstspecial

Facebook Luxor Live

In je kersttrui naar de club? Dat kan! Bij Luxor Live gaan ze helemaal 90’s gek op tweede kerstdag. Van flippo’s in de club tot de meest kitsch kersttruien, het maakt niet uit want het kan allemaal op de 90’S NOW Kerstspecial! Dans je kerstkilo’s ervan af op foute kerstmuziek en hits van onder andere NSYNC of No Doubt. Kaartjes zijn er vanaf €13,-.

Christmas Vibes

Facebook 5th avenue

Bij Fifhth Avenue kun je ook op tweede kerstdag heerlijke dansjes doen. Feesten op je favoriete deuntjes of gewoon lekker genieten van R&B en dancemuziek maar dan in ultieme kerstsferen? Pak je kans met Christmas Vibes op 26 December vanaf 20:00 tot wel 05:00 uur! Dat is pas lekker lang feesten. Come and get some good Christmas Vibes!

Overstuur Christmas Edition

Facebook: Mangø

Tijdens tweede kerstdag is er een speciale kersteditie van Overstuur. Tot 05:00 uur ’s nachts kun je in Luxor genieten van de beste techno en house. Zit je te wachten op wat funky gebeuk? Wacht dan niet langer want niets minder dan Mangø komt Overstuur Christmas Edition tot een echt vreugde feestje maken! Kaarten zijn beschikbaar vanaf 7 euro. Laat de kerstfeestjes maar doorkomen!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.