5x waarom geen kerst vieren ook best lekker is

Door Brechtje van Dam 12 december 2018

Geen familieverplichtingen, ouders over de vloer of geforceerde kerstborrels op werk? Sommige mensen vinden het niet leuk om alleen te zijn met kerst, en helemaal geen plannen te hebben. Maar geloof ons: het heeft een heleboel voordelen! Dit is waarom geen kerst vieren ook best lekker is.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Winkels gewoon open

via GIPHY

Je kunt op je dooie gemakje winkelen want in Arnhem mogen winkels en supermarkten gewoon open gaan op feestdagen. Het is er alleen waarschijnlijk hartstikke leeg. Dus geen gedrang en geduw, en je kunt ook prima boodschappen doen in je pyjama want er is toch geen hond op straat.

Nergens rijen

via GIPHY

En dan nog zo’n voordeel van geen kerst vieren in Arnhem: er staat dus ook nergens een rij, en de drukte blijft (grotendeels) uit. Je kunt dus ook heerlijk een winterwandeling maken of een rondje door de stad wandelen in alle rust. Kun je ook lekker genieten van alle mooie kerstversiering.

Lekker goedkoop

via GIPHY

Geen kerstetentjes, geen cadeautjes uitzoeken: december is voor jou eigenlijk helemaal niet zo’n stressvolle maand! Scheelt ook behoorlijk in de portemonnee, die kerstloze decembermaand.

Je hoeft de deur niet uit

via GIPHY

Geen zin om de deur uit te gaan? Geen probleem! Je kunt ook tijdens de feestdagen je eten gewoon thuis laten bezorgen. Hier een paar suggesties:

afhalen suburban chef arnhem

7x hier kun je gezonde maaltijden bestellen in Arnhem

We hebben allemaal wel eens zo'n luie zondag of een volle werkdag waardoor het even niet mogelijk is...

Bij deze bezorgrestaurants kun je ook ’s nachts terecht

Na een avondje stappen begint je maag soms behoorlijk te rammelen. Of misschien werk je wel avonddie...

Tv kijken

via GIPHY

Televisie kijken is nooit zo leuk als tijdens kerst. Home Alone, Sisi, Die Hard en meer cliché kerstfilms worden eindeloos herhaald. Maar ook als je geen zin hebt in al dat vrolijke kerstgedoe is er altijd wel ergens een gruwelijke horrorfilm op tv.

Feestjes genoeg

via GIPHY

Mocht je het toch een beetje saai vinden in je eentje, dan zijn er eindeloos veel toffe feestjes in de stad! Luxor, Willemeen, de Korenmarkt en veel kroegjes hebben een kerstfeestje. Terwijl iedereen doodmoe is en vol zit van een kerstdiner, heb jij energie voor tien en kun je dansen tot in de vroege morgen.

7x toffe feestjes in Arnhem tijdens de kerstdagen

De kerstdagen zijn natuurlijk een uitstekende reden voor een goed feestje! En ook dit jaar zijn er w...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.