Team indebuurt Arnhem

De redactie van indebuurt Arnhem zit in het pand van De Persgroep in Arnhem, gezellig bij de redactie van de Arnhemse Koerier. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Arnhem te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Arnhem

indebuurt Arnhem
Willemsplein 46
6811 KD Arnhem

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wil laten of een persbericht wil sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Arnhem

Brechtje van Dam

Commercieel Redacteur favorieten-van-brechtje van dam

Brechtje woont in het centrum van Arnhem, vlakbij de redactie van indebuurt. Als ze niet de straten van de stad afstruint op zoek naar een mooi verhaal is ze te vinden in een van de biercafés. Haar lievelingsplek is het gras bij de witte villa in Sonsbeek, waar ze het liefst vertoeft in de zon met een muziekje.

E: [email protected]

Jolinda van Alfen

Community Manager

Jolinda woont in Ede, maar is élke doordeweekse dag in de Arnhemse binnenstad te vinden. Shopverslaafd als ze is, komt ze al jaaaren met de trein naar ‘de grote stad’. Haar lievelingsplek(ken)? De 7 straatjes en het Modekwartier.

 

E: [email protected]

 

Carlijn van Alken

Stagiair

Carlijn is geboren en getogen in Arnhem. Ze woont hier al 18 jaar en is zeker niet van plan om deze mooie stad te verruilen voor een ander. Carlijn is derdejaars student en als verrijking op haar Marketing opleiding, heeft zij gekozen voor een stage op de redactie van indebuurt. De plekken waar Carlijn het liefst rondhangt, zijn de talrijke leuke cafeetjes en restaurantjes in stad.

E: [email protected]

Lois de Vries

Gastredacteur

Lois woont in het centrum van Arnhem. Houdt van lekker shoppen en de nieuwste mode bekijken in het centrum en het Modekwartier. Daarnaast gaat ze graag vaak de sportschool in. Haar lievelingsplek is park Zypendaal, waar ze het liefst wandelt en in de zomer gaat picknicken.

Hulya Akkurt

Gastredacteur

Hulya is opgegroeid in de Achterhoek, maar woont sinds  ze begonnen is aan de opleiding journalistiek in Arnhem. Ze is vooral veel in de winkelstraten te vinden, want shoppen doet ze graag. Het is dan ook niet altijd goed voor haar portemonnee dat ze midden in het centrum woont. Daarnaast houdt ze ook van lekker eten. Ze probeert het liefst zoveel mogelijk verschillende eettentjes in Arnhem uit.

Lourens Trimp

Gastredacteur

Lourens is geboren in Groningen en is via vele omzwervingen uiteindelijk 20 jaar geleden in Arnhem terecht gekomen. In het weekend is hij DJ en doordeweeks schrijft hij het over de horeca op zijn eigen blog Let Us Stay For A Day. Een professionele nachtbraker. Het liefst vertelt hij over Arnhem, de stad waaraan hij zijn hart heeft verloren.

Flip Zanandel

Gastredacteur

Flip woont al bijna zijn hele leven in Arnhem, maar is ook regelmatig in Utrecht te vinden omdat hij daar de studie journalistiek volgt. Hij houdt van leuke feitjes en wetenswaardigheden over van alles en nog wat en is altijd nieuwsgierig. Zijn favoriete plek in Arnhem is park Klarenbeek, een mooie en rustige plek waarbij hij in de buurt woont.

Samuel Verschoor

Gastredacteur

Samuel is geboren in Arnhem en woont hier ook bijna zijn hele leven. Hij studeert journalistiek in Tilburg, is extreem nieuwsgierig en wil altijd alles weten. Zijn lievelingsplekken zijn de verborgen parken, hoekjes en pleinen in Arnhem zoals de publieke tuinen in het Spijkerkwartier, de 7 straatjes, de stadsblokken en het Luthershofje. Plekken midden in de stad die bijna onaangeroerd lijken door de tijd. Daarnaast heeft hij een passie voor geschiedenis.