Het team

Team indebuurt Arnhem

De redactie van indebuurt Arnhem zit midden in Arnhem in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Arnhem te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Arnhem

indebuurt Arnhem Willemsplein 46 6811 KD Arnhem

Navigeer naar

Redactie indebuurt Arnhem

Dilara Isik

Commercieel Redacteur

Dilara is absoluut fan van Arnhem. Shoppen in de winkelstraten, een wandeling door Park Sonsbeek of een bezoekje aan een van de biercafés is haar niet onbekend. Haar lievelingsplek is Luxor Live, waar ze regelmatig van een concert geniet.

Jolinda van Alfen

Community Manager

Jolinda woont in Ede, maar is élke doordeweekse dag in de Arnhemse binnenstad te vinden. Shopverslaafd als ze is, komt ze al jaaaren met de trein naar ‘de grote stad’. Haar lievelingsplek(ken)? De 7 straatjes en het Modekwartier.

Gastredacteuren

Carlijn van Alken

Carlijn van Alken

Gastredacteur

Tian van der Snee

Tian van der Snee

Gastredacteur

Hulya Akkurt

Hulya Akkurt

Gastredacteur

Lourens Trimp

Lourens Trimp

Gastredacteur