Team indebuurt Arnhem

De redactie van indebuurt Arnhem zit in het pand van De Persgroep in Arnhem, gezellig bij de redactie van de Arnhemse Koerier. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Arnhem te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Arnhem

indebuurt Arnhem
Willemsplein 46
6811 KD Arnhem

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wil laten of een persbericht wil sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Arnhem

Brechtje van Dam

Commercieel Redacteur favorieten-van-brechtje van dam

Brechtje woont in het centrum van Arnhem, vlakbij de redactie van indebuurt. Als ze niet de straten van de stad afstruint op zoek naar een mooi verhaal is ze te vinden in een van de biercafés. Haar lievelingsplek is het gras bij de witte villa in Sonsbeek, waar ze het liefst vertoeft in de zon met een muziekje.

E: [email protected]

Jolinda van Alfen

Community Manager

Jolinda woont in Ede, maar is élke doordeweekse dag in de Arnhemse binnenstad te vinden. Shopverslaafd als ze is, komt ze al jaaaren met de trein naar ‘de grote stad’. Haar lievelingsplek(ken)? De 7 straatjes en het Modekwartier.

 

E: [email protected]

 

Lourens Trimp

Gastredacteur

Lourens is geboren in Groningen en is via vele omzwervingen uiteindelijk 20 jaar geleden in Arnhem terecht gekomen. In het weekend is hij DJ en doordeweeks schrijft hij het over de horeca op zijn eigen blog Let Us Stay For A Day. Een professionele nachtbraker. Het liefst vertelt hij over Arnhem, de stad waaraan hij zijn hart heeft verloren.