Het team

Team indebuurt Arnhem

De redactie van indebuurt Arnhem zit midden in Arnhem in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Arnhem te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Arnhem

indebuurt Arnhem Willemsplein 46 6811 KD Arnhem

Navigeer naar

Team indebuurt Arnhem

Dilara Isik

Contentspecialist

Dilara is Contentspecialist bij indebuurt Arnhem. Ben jij ondernemer en deel je jouw verhaal graag met andere Arnhemmers? Dan helpt Dilara je heel graag om dat verhaal te vertellen!

Dionne Heijting

Dionne Heijting

Community Manager

Dionne voelt zich in Arnhem helemaal thuis. Ze kan er eindeloos ronddwalen en raakt er nooit verveeld! Gewoon door haar zintuigen te laten spreken. ''Ik proef van de Arnhemse cultuur, ik kijk rond, luister naar Arnhemmers en ik voel gewoon hoe de wind hier waait.'' Waarom ze van Arnhem houdt? ''Omdat de stad eigenzinnig, groen en erg creatief is. Deze unieke stad leeft en prikkelt!''

Marloes Wagemans

Local specialist

Marloes is accountmanager. Wil jij alles weten over hoe je met indebuurt meer bekendheid kan genereren voor jouw bedrijf of onderneming? Neem dan contact op met Marloes!

Buurtbijdragers