VluchtelingenWerk

VluchtelingenWerk

Over VluchtelingenWerk

VluchtelingenWerk Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving.

Samen een Bakkie Doen op 20 juni?  

Het is een typisch Nederlandse uitnodiging: Bakkie doen? Maar ook in de rest van de wereld gebruikt men koffie om elkaar te leren kennen of even bij te praten. De smaak en het ritueel zijn overal anders, maar de betekenis is universeel: koffie verbindt! Om wederzijds begrip te kweken en de integratie van vluchtelingen te bevorderen, gaan we daarom ook dit jaar weer op Wereldvluchtelingendag samen een bakkie doen. We slaan hiervoor de handen ineen met vervoersmaatschappij Connexxion. Want ook zij willen dat ieder mens makkelijk zijn weg vindt in deze veranderende maatschappij. Op verschillende stations kun je 20 juni a.s. koffie drinken met een vluchteling.  Dus heb je zin in een bakkie en een pakkend verhaal? Kijk dan op vluchtelingenwerk.nl/bakkiedoen.

Meest recent over VluchtelingenWerk

Arnhemmers doen een bakkie koffie met vluchtelingen op het station

Arnhemmers doen een bakkie koffie met vluchtelinge...

Kijk, dat is nog eens een mooie verrassing. Een gratis bakkie koffie op het station. En die koffie krijg je niet van zomaar iemand. Arnhemse vluchtelingen willen jou iets teruggeven,…