TotaalBED Arnhem

Niets is zo persoonlijk als jouw nachtrust. Slaap lekker!

Vandaag 10:00 - 17:00 uur Nu open Alle openingstijden

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Staat bekend om

  • Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie

Over TotaalBED Arnhem

TotaalBED Arnhem is één van onze grootste beddenwinkels. Laat je inspireren in de winkel in Arnhem met een oppervlakte van maar liefst 900 m2. Hier vind je altijd een bed dat bij je past. Naast de keuze in een boxspring, ledikant, matras of lattenbodem, kun je bij totaalBED terecht voor een dekbed, hoofdkussen, dekbedovertrek of hoeslaken. Ben je op zoek naar een één- of tweepersoons boxspring, kinderbed, senioren-bed of logeerbed? Ook hiervoor slaag je bij totaalBED Arnhem.

Laat je inspireren

Zoek je een nieuw matras maar weet je niet welke geschikt voor jou is? Bij totaalBED heb je keuze uit een pocketvering matras, traagschuim matras, latex matras, koudschuim matras en topmatras. De adviseurs staan voor je klaar om samen met jou de juiste keuze te maken. Onder het genot van een kopje koffie kun je in alle rust het bed van jouw dromen samenstellen. Ook aan de kleinste bezoekers is gedacht. In de kinderhoek in de winkel vermaken zij zich uitstekend waardoor je in alle rust jouw droombed kunt uitzoeken.

Levering en montage kosteloos

Vanaf het moment dat je binnenstapt streven ze naar 100% tevredenheid. De levering bij totaalBED is kosteloos en producten worden gratis voor je gemonteerd.

Voor iedereen toegankelijk

De ruim opgezette beddenwinkel is voor iedereen toegankelijk. De gehele winkel bevindt zich op de begane grond waardoor klanten met wandel/kinderwagens, rolstoel of rollator zonder problemen elk product in onze winkel kunnen zien en voelen. Voor de deur kun je tevens gratis parkeren.

Meest recent over TotaalBED Arnhem

personeel werk vacatures koffie cafe

Deze werkgevers in Arnhem zijn op zoek naar personeel

Het is een mooie tijd voor mensen die op zoek zijn naar een baan. Want waar het een jaar of vijf geleden nog best krap was op de arbeidsmarkt, is…

Ontdek meer

Woonwinkels Woonwinkels

Aanbiedingen van TotaalBED Arnhem

Vacatures van

Filiaalmanager

TotaalBED Arnhem

Filiaalmanager

TotaalBED Arnhem

Volg TotaalBED Arnhem op Instagram

Naar Instagram