Salon B

Vandaag 11:00 - 20:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Salon B

Jansbinnensingel 21 6811 AK Arnhem

Openingstijden

Maandag
11:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 20:00
Woensdag
09:00 - 20:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Over Salon B

B beautiful, B sexy, B individual!

Of je nou op zoek bent naar eerlijk en deskundig haaradvies, het perfecte stylingproduct, een glanzende kleur of gewoon een damn good haircut, bij Salon B ben je aan het juiste adres. Elke salon is ingericht in speciale zones en in elke zone beleef je onze expertise en staan eerlijk advies en jouw tevredenheid voorop. Naast een goed resultaat willen ze je graag verrassen met de unieke Salon B beleving en een advies dat het verschil maakt!

Alle haarstylisten zijn zelfstandig ondernemer en werken samen volgens de Salon B filosofie. Je wordt dus altijd door een gepassioneerde expert geknipt.

De Salon B filosofie

De Salon B filosofie draait om het creëren van draagbare fashionkapsels die je makkelijk zelf in model kunt brengen. Mooi, sexy haar dat is afgestemd op jouw persoonlijkheid en wensen en dat weinig onderhoud nodig heeft. De haarstylisten bij Salon B zijn op de hoogte van de allerlaatste trends en technieken en weten die kennis te vertalen naar een goed kapsel waar jij je lekker bij voelt. Goed luisteren naar jouw wensen staat bij Salon B voorop. Alle stylisten zijn door een speciaal educatieteam ook getraind in communicatie. Samen kom je altijd tot een perfect eindresultaat!

Ontdek meer

Kappers Kappers