Salon B

Say hello to pretty hair

Vandaag 09:00 - 20:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Salon B

Jansbinnensingel 21 6811 AK Arnhem
Bekijk aanbodMaak afspraak

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
11:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 20:00
Woensdag
09:00 - 20:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Draagbare fashionkapsels volgens de laatste trends
  • Oprecht een eerlijk advies, afgestemd op je persoonlijkheid
  • Je wordt behandeld door gepassioneerde experts

Over Salon B

B beautiful, B sexy, B individual!

Of je nou op zoek bent naar eerlijk en deskundig haaradvies, het perfecte stylingproduct, een glanzende kleur of gewoon een damn good haircut, bij Salon B ben je aan het juiste adres. Elke salon is ingericht in speciale zones en in elke zone beleef je onze expertise en staan eerlijk advies en jouw tevredenheid voorop. Naast een goed resultaat willen ze je graag verrassen met de unieke Salon B beleving en een advies dat het verschil maakt!

Alle haarstylisten zijn zelfstandig ondernemer en werken samen volgens de Salon B filosofie. Je wordt dus altijd door een gepassioneerde expert geknipt.

De Salon B filosofie

De Salon B filosofie draait om het creëren van draagbare fashionkapsels die je makkelijk zelf in model kunt brengen. Mooi, sexy haar dat is afgestemd op jouw persoonlijkheid en wensen en dat weinig onderhoud nodig heeft. De haarstylisten bij Salon B zijn op de hoogte van de allerlaatste trends en technieken en weten die kennis te vertalen naar een goed kapsel waar jij je lekker bij voelt. Goed luisteren naar jouw wensen staat bij Salon B voorop. Alle stylisten zijn door een speciaal educatieteam ook getraind in communicatie. Samen kom je altijd tot een perfect eindresultaat!

Meest recent over Salon B

Ela kreeg een complete metamorfose bij Salon B en dit is het resultaat

Ela kreeg een complete metamorfose bij Salon B en ...

Wij van indebuurt Arnhem mochten een volledige metamorfose weggeven aan één van onze lezers, verzorgd door Salon B. De gelukkige winnares is Ela Frankze (24), die wel toe was aan…

Ontdek meer

Kappers Kappers