Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Poké House

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Poké House

Mariënburgstraat 8 6811 CS Arnhem

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:00 - 20:30
Woensdag
12:00 - 20:30
Donderdag
12:00 - 20:30
Vrijdag
12:00 - 20:30
Zaterdag
12:00 - 20:30
Zondag
12:00 - 20:30

Over Poké House

Poké House is het eerste Hawaiiaanse restaurant in Arnhem dat volledig in het teken staat van het traditionele gerecht poké. Poké is een gerecht waarin verse vis en groente centraal staan. Verse, gezonde ingrediënten worden gemixt met witte rijst of zeewier tot een frisse maaltijd in saladevorm. Poké wordt ook wel de saladevariant van sushi genoemd.

Bij Poké House stel je jouw eigen poké-gerecht samen. Kies voor een basis van vis, vlees of tofu en vul aan met lekkere verse ingrediënten en toppings. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Vul je gerecht aan met een zeewiersalade, sushi roll of verse smoothie en je kunt er weer tegenaan! zo biedt Poké House jou een gezonde en toch verrukkelijke maaltijd.

Laten we terug in de tijd gaan. De reis begon bijna 10 jaar geleden, toen de oprichter van Poké House steeds meer ervaring opdeed in verschillende sushi restaurants. Hij runde een bezorgrestaurant en een all-you-can-eat-restaurant. Na zo veel jaren ervaring in de wereld van sushi begon hij na te denken over een nieuw soort restaurant voor Arnhem, iets dat we niet eerder hebben gezien in onze stad. Zo kwam het idee van Poké House tot leven: het eerste traditionele Hawaaiiaanse restaurant in Arnhem.

Meest recent over Poké House

Hier in Arnhem haal je de lekkerste frisse salade

Het is zomer, je hebt geen zin om te koken maar een broodje of iets warms heb je geen zin in. Wat doe je dan? Juist, salade eten! Op deze…