Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lovable Things | Sieraden

Vandaag 13:00 - 17:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Lovable Things | Sieraden

Bakkerstraat 67 6811 EK Arnhem

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:00 - 17:00
Woensdag
11:00 - 17:00
Donderdag
11:00 - 18:00
Vrijdag
11:00 - 18:00
Zaterdag
11:00 - 17:00
Zondag
13:00 - 17:00

Over Lovable Things | Sieraden

Lovable Things is dé exclusieve sieradenwinkel in Arnhem Centrum voor de ageless vrouw met smaak, die zich wil onderscheiden, gevoel heeft voor stijl en oog voor kwaliteit. Bij Lovable Things koop je sieraden die écht bij je passen. Heb je een hekel aan saaie sieraden en vindt je het wel leuk om een beetje op te vallen? Dan heeft Lovable Things een uitgebreide sieradencollectie die helemaal past bij jouw unieke persoonlijkheid.

Lovable Things is de enige in Arnhem met De merken UNOde50, LILLY, MARTHJE, BLINCKSTAR, KARMA, SARI en MIAB.

Ben jij op zoek naar jouw Lovable Look? Dan heeft Lovable Things precies wat je zoekt! The Lovable Look staat voor een stijl die uniek en onderscheidend is, elegant en stijlvol is, je kracht geeft, en jou absolutely lovable maakt! Van kettingen en oorbellen tot ringen en armbanden. En ook nog eens heel betaalbaar.

Lovable Things heeft een winkel in de Bakkerstraat maar je kunt de sieraden ook online bestellen. Naast sieraden koop je bij Lovable Things ook tassen en accessoires.

Meest recent over Lovable Things | Sieraden

7 x Arnhemse ondernemers met een speciaalzaak

Vraag een willekeurige voorbijganger wat hij leuk vindt aan Arnhem en je hoort negen van de tien keer (naast ‘leuk winkelen’ en ‘lekker veel groen’): er zijn zoveel leuke, unieke…