Humphrey’s

Al meer dan 28 jaar Bourgondisch genieten

Vandaag 17:00 - 22:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Humphrey’s

Mariënburgstraat 1 6811 CS Arnhem
Bekijk menukaartReserveer nu

Openingstijden

Maandag
17:00 - 22:00
Dinsdag
17:00 - 22:00
Woensdag
17:00 - 22:00
Donderdag
17:00 - 22:00
Vrijdag
17:00 - 22:30
Zaterdag
17:00 - 22:30
Zondag
16:30 - 21:30

Staat bekend om

  • seizoensgebonden menu met keuze uit vlees- vis- en vegetarische gerechten
  • 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs van € 27,50
  • ‘wereldse’ wijnen en diverse cocktails

Over Humphrey’s

Humphrey’s is een restaurant in de binnenstad van Arnhem. De restaurants van Humphrey’s staan garant voor eigentijds en heerlijk eten tegen een vaste scherpe prijs, goede service en een gemoedelijke sfeer waarbij het gastvrijheidsgevoel hoog in het vaandel staat. Humphrey’s heeft 16 vestigingen door het hele land in Amersfoort, Amsterdam (2x), Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam (2x), Uden, Utrecht en Zwolle.

Humphrey’s biedt een 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs van € 27,50. Een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees- vis- en vegetarische gerechten. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu samengesteld. Voor groepen heeft Humphrey’s een all-inclusive arrangement. Voor ieder is er dus wat wils!

Tijdens het aperitief wordt ambachtelijk brood geserveerd met kruidenboter en olijfolie. Het hoofdgerecht wordt aangevuld met diverse garnituren zoals frites en salade. Deze zijn bij de prijs inbegrepen.

Het pand aan de Jansplaats met zijn bijzondere ‘en Rouge’ inrichting is een unieke plek in Arnhem. Tegenover de 19e eeuwse Koepelkerk is het prachtige, monumentale pand een echte blikvanger in de omgeving.

Kortom, Humphrey’s is de perfecte plaats voor gezelligheid en een heerlijk avondje uit!

Meest recent over Humphrey’s

Bij dit restaurant vier je de lente in Arnhem met awesome cocktails

Bij dit restaurant vier je de lente in Arnhem met ...

Yes! De zon begint weer te schijnen, de dagen zijn langer en de bloesem siert de bomen. Kortom: de lente is begonnen! Dat moet gevierd worden. En hoe kun je…

Volg Humphrey’s op Instagram

Naar Instagram