Hoppenbrouwers Techniek Arnhem

5,0
(47)
5,0
(47)

Nu geopend

Naar alle Openingstijden
hoppenbrouwers

Openingstijden

Maandag
Geopend
Dinsdag
Geopend
Woensdag
Geopend
Donderdag
Geopend
Vrijdag
Geopend
Zaterdag
Geopend
Zondag
Geopend

Over Hoppenbrouwers Techniek Arnhem

Welkom bij Hoppenbrouwers Techniek Arnhem

Hoppenbrouwers Techniek Arnhem is jouw (lokale) technische installateur. Samen met onze andere vestigingen zorgen we ervoor dat we projecten kunnen realiseren van groot tot klein, ieder met zijn eigen specialisme. Wij zijn altijd in de buurt om je te ontzorgen bij jouw project of service- en onderhoudswerkzaamheden.

Lokale installateur

Hoewel wij een steeds groter technisch installatiebedrijf worden en onderdeel zijn van meerdere Hoppenbrouwers vestigingen, blijven wij ook de ‘bekende’ om de hoek. Precies zoals je van ons gewend bent. De bestaande Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde ziekenhuisteams breiden zich in de vestiging uit naar Industriële Automatisering in de watermarkt. Industrie teams groeien uit naar een totaalpartner in de techniek.

De beste partner voor medewerkers, klanten en scholen

Hoe doe je dat, de beste partner zijn voor medewerkers, klanten én scholen? Dat begint bij onze medewerkers. Zij zijn het kloppende hart van Hoppenbrouwers. Voor ons voelt het na meer dan honderd jaar allang niet meer vreemd om te vertellen dat onze medewerkers op één staan. “Met het openen van een vestiging van Hoppenbrouwers in Arnhem zitten we ook in deze regio dichter bij onze relaties en kunnen we onze medewerkers een plek aanbieden in hun eigen regio”, vertelt Rutger Hermans, vestigingsleider Hoppenbrouwers Techniek Arnhem. “Er is een goede samenwerking met scholen en de interne groei van medewerkers en leerlingen wordt gestimuleerd. Met de juiste medewerkers en door een goede balans te vinden tussen opleiden en doorgroeien, kunnen we de opdrachtgevers de juiste kwaliteit leveren voor de juiste prijs. Ook werken we hard mee aan het oplossen van het grote tekort aan technici.”

Werken bij Hoppenbrouwers

Van origine een elektrotechnische eenmanszaak, nu een toekomstbestendig duurzame allround technisch dienstverlener. Hoppenbrouwers Techniek groeide. Groeide nog meer. Daarom zijn wij altijd op zoek naar technisch talent. Medewerkers die meebouwen aan iets nieuws, het leuk vinden om samen een uitdaging aan te gaan en innovatief zijn, zijn altijd van harte welkom! Ons doel is om in 2023 doorgegroeid te zijn tot 35 medewerkers.

Openingstijden

Maandag
Geopend
Dinsdag
Geopend
Woensdag
Geopend
Donderdag
Geopend
Vrijdag
Geopend
Zaterdag
Geopend
Zondag
Geopend

Wat anderen vinden

5,0

Hoppenbrouwers Techniek Arnhem heeft een score van 5,0 sterren op indebuurt, gebaseerd op 47 beoordelingen.

De score is berekend op basis van onder meer de beoordelingen op Facebook.

Bekijk meer