Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FortVier Schuytgraaf

FortVier Schuytgraaf

Laakoever 401 Arnhem
Bestel nu

Bezorgen & Afhalen

Luxe (meer dan 25,-)

Over FortVier Schuytgraaf

Vier vrienden waren op zoek naar een plek om te genieten, zo ontstond het idee voor een bistro-bar met Betuwse invloeden. Dichtbij huis, dichtbij hun roots.
Fortvier Schuytgraaf houdt van écht. Van goed en lekker eten. Van verse producten van de boer in de buurt, met liefde bereid door de beste chefs. Van het leven vieren. Gewoon omdat het dinsdag, vier uur ’s middags of Dierendag is. Het leven vieren kan immers altijd! Vanaf december 2019 kun je lunchen, borrelen en dineren in deze bistro-bar met schitterend uitzicht over het water. Feesten, trouwen, flexwerken, dineren – jij mag het zeggen! Gooi je haar los. Zet je voeten in het zand. Kom samen, kom vieren, kom langs!

Vier-gangen proeverij

Mis jij het om uit eten te gaan? Even ontspannen en je smaakpapillen verassen met culinaire hoogstandjes… Het kan nog steeds hoor, FortVier brengt deze ervaring naar je woonkamer met hun vier-gangen proeverij. Je bestelt het via hun website en de gerechten worden koud aan huis geleverd. Zet zelf nog even puntjes op de ‘i’: opdienen, opwarmen, presenteren en je geniet van een restaurantervaring in huis.

 

Meest recent over FortVier Schuytgraaf

9 x leuke terrassen nét buiten het centrum van Arnhem

Bij mooi weer aan zitten Arnhemmers gelijk weer op het terras. Niemand zegt toch nee tegen een drankje in de zon? Alle leuke terrassen in de binnenstad heb je al…