Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FoodVia

Local meals for everybody

Vandaag 11:00 - 21:30 uur Geopend Alle openingstijden

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:30 - 21:30
Donderdag
11:00 - 21:30
Vrijdag
10:00 - 22:00
Zaterdag
10:00 - 22:00
Zondag
11:00 - 21:30

Staat bekend om

  • Verse streekproducten
  • Verrassingslunch en verrassingsdiner
  • Erg betaalbaar: 3 gangen diner voor maar 20 euro

Over FoodVia

Bij FoodVia kun je heerlijk verantwoord en afwisselend lunchen en dineren voor een scherpe prijs. Nog nooit was het zo aangenaam makkelijk om goed voor jezelf te zorgen. Geen zorgen hebben over wat je eet, waar je het koopt, wat erin zit, hoe je er iets lekkers van maakt en wanneer je het bereidt. Bij FoodVia kun je erop vertrouwen dat de ingrediënten gekozen zijn met aandacht voor mens, dier en milieu. Geen exotische superfoods, geen groenteshakes of liflafjes maar ‘gewoon’ een pure en lekkere maaltijd uit je eigen regio.

Nieuwe mensen leren kennen? Je laten inspireren? Of ben je alleen en vind je het niet prettig om in je eentje buiten de deur te gaan eten?

Dan biedt FoodVia een uitkomst! Met regelmaat is er de mogelijkheid om te SEAT-en bij FoodVia (= samen eten aan tafel). Tijdens het 3-gangen verrassingsdiner lekker ongedwongen in gesprek met bekenden en/of onbekenden. Houdt social media in de gaten en mis geen van de aanschuif momenten.

Kleine of grote groepen?

Of je nu alleen, met zijn tweeën of met een grote groep wilt komen, bij FoodVia kan het allemaal. De verrassingslunch of het 3-gangen verrassingsdiner is ook voor grote groepen heel geschikt en betaalbaar. Liever thuis eten, dan is afhalen ook een prima mogelijkheid. Rekening houden met allergieën is bij FoodVia geen probleem. Reserveren is fijn en helpt erg om voedselverspilling te voorkomen. Lokaal, eerlijk en gezond eten betaalbaar voor iedereen! Weinig redenen om niet te gaan. Kom binnen, voel je thuis en geniet van puur eten. Proef, ruik, hoor, zie en ervaar het hele verhaal van eten van dichtbij en vul naast je maag ook je hart. Meet you there?

Meest recent over FoodVia

op de fiets naar je werk in arnhem

Handig! Deze Arnhemse restaurants en cafés doen nu aan bezorgen en afhalen

Nu restaurants en cafés de deuren (weer) gesloten moeten houden, als maatregel tegen verspreiding van het coronavirus, denk jij misschien niet meer culinair te kunnen genieten met minimale inspanning. Think…

Agendapunten van FoodVia

Volg FoodVia op Instagram