Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FoodVia

Local meals for everybody!

Bezorgen & Afhalen

Middenklasse (10,- tot 25,-)
Woensdag 17:00 - 18:30
Donderdag 17:00 - 18:30
Vrijdag 17:00 - 18:30
Zaterdag 17:00 - 18:30
Zondag 17:00 - 18:30

Staat bekend om

  • Verse streekproducten
  • Verrassingslunch en verrassingsdiner
  • Een 3-gangen diner box voor slechts €20.00
  • Lokaal, eerlijk en gezond eten betaalbaar voor iedereen!

Over FoodVia

Bij FoodVia kun je heerlijk verantwoord en afwisselend lunchen en dineren voor een scherpe prijs. Nog nooit was het zo makkelijk om goed voor jezelf te zorgen. Geen zorgen hebben over wat je eet, waar je het koopt, wat erin zit, hoe je er iets lekkers van maakt en wanneer je het bereidt. Bij FoodVia kun je erop vertrouwen dat de ingrediënten gekozen zijn met aandacht voor mens, dier en milieu. Geen exotische superfoods, geen groenteshakes of liflafjes maar ‘gewoon’ een pure en lekkere maaltijd uit je eigen regio.

(H)eerlijke gerechten om af te halen!

Wil jij genieten van een verse, lokale en pure maaltijd, maar geen zin om zelf aan de slag te gaan? Haal een verrassingsmaaltijd bij FoodVia! Kies uit een maaltijd met vlees, zonder vlees of vegan. Maaltijden afhalen kan van woensdag tot en met zondag tussen 17.00 uur en 18.30 uur en voor lunch afhalen kan donderdag t/m zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Even reserveren

Geef van tevoren even door of ze een maaltijd voor jou klaar mogen maken. Dit helpt om voedselvoorspelling tegen te gaan en wachttijden kort te houden. Een gerecht reserveren kan kan ook per mail via: [email protected] of door te bellen naar: 026-2020126. Rekening houden met allergieën is geen probleem, geef het wel even door.

Meest recent over FoodVia

op de fiets naar je werk in arnhem

Handig! Deze Arnhemse restaurants en cafés doen nu aan bezorgen en afhalen

Nu restaurants en cafés de deuren (weer) gesloten moeten houden, als maatregel tegen verspreiding van het coronavirus, denk jij misschien niet meer culinair te kunnen genieten met minimale inspanning. Think…

Agendapunten van FoodVia