Fashion + Design Festival Arnhem

Hét jaarlijkse mode en design festival van Arnhem

Fashion + Design Festival Arnhem

Kleine Oord 6811 EM Arnhem
Naar website

Volg ons

Facebook

Staat bekend om

  • Stadsfestival waar mode, design, kunst en cultuur met elkaar versmelten
  • Van 1 juni tot en met 8 juli op meerdere locaties in Arnhem
  • Lezingen, modeshows, exposities en pop-up shops

Over Fashion + Design Festival Arnhem

Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA) is hét jaarlijks terugkerende stadsfestival waar mode, design, kunst en cultuur met elkaar versmelten. De maand juni wordt weer een bijzondere maand. De stad komt tot bloei met exposities, prikkelende modeshows, indrukwekkende voorstellingen en evenementen.

De zesde editie van het Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA) vindt plaats van 1 juni tot en met 7 juli. In deze periode vinden er diverse activiteiten in en rondom Arnhem plaats, waaronder bij ArtEZ, in het Modekwartier, in de binnenstad en op de hoofdlocatie van FDFA’19: Showroom Arnhem.

Deze editie kenmerkt zich doordat niet alleen het Arnhemse ontwerptalent gevierd wordt, maar ook de unieke identiteit van ieder mens, met het actuele thema WE ARE PEOPLE. Het thema gaat over de identiteit en diversiteit van mensen in de meest brede zin van het woord, maar zal binnen FDFA vooral focussen op gender.

Meest recent over Fashion + Design Festival Arnhem

Dit is er te doen tijdens het Fashion + Design Festival Arnhem

Dit is er te doen tijdens het Fashion + Design Fes...

Arnhem = Modestad. Dat wordt nogmaals bevestigd met de komst van de zesde editie van Fashion + Design Festival Arnhem: een zes weken durend festival in het teken van mode…