Arnhem

×

indebuurt categorie├źn

Meer indebuurt

Service

Easyslim.nu Arnhem

Simpel, snel, slank!

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Easyslim.nu Arnhem

Bruningweg 23 6827BM Arnhem
Maak afspraakNaar website

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Snel en makkelijk afvallen
  • Een behandeling staat gelijk aan tien uur sporten
  • Op maat gemaakt programma

Over Easyslim.nu Arnhem

Easyslim.nu is een afslankstudio waar je met behulp van een gepatenteerd en geavanceerd apparaat plaatselijk afslankt en spieren opbouwt.

Door middel van behandelingen met een geavanceerd systeem voorzien van ultrasound techniek wordt vet uit de vetcel losgetrild en via het lymfestelsel afgevoerd. Tegelijkertijd wordt met behulp van elektrostimulatie je spieropbouw gestimuleerd. Hierdoor verminderen cellulitis en cellulite. Een slappe huid verdwijnt als sneeuw voor de zon. Afslanken was nog nooit zo easy en leuk!

Het aantal behandelingen hangt af van de hoeveelheid lichaamsvet en natuurlijk hoe je er zelf uit wilt zien. Zowel het afbreken van vet als het opbouwen van spieren gebeurt tijdens de behandeling. Het apparaat doet het werk, terwijl jij ontspannen ligt. Er is dan ook geen kans op blessures. Kom zelf ervaren wat de Easyslim.nu methode voor jou kan betekenen!

Meest recent over Easyslim.nu Arnhem

Lovable Things

5x hier in Arnhem krijg je megaveel korting

De zomer loopt alweer richting het einde, en we weten allemaal wat dat betekent: zomeraanbiedingen! In Arnhem is er op allerlei plekken korting te scoren deze week. Wij zochten de…