Arnhem

×

indebuurt categorie├źn

Meer indebuurt

Service

Easyslim.nu Arnhem

Vandaag 09:00 - 21:00 uur Geopend Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Easyslim.nu Arnhem

Bruningweg 23 6827BM Arnhem

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Easyslim.nu Arnhem

Easyslim.nu is een afslankstudio waar je met behulp van een gepatenteerd en geavanceerd apparaat plaatselijk afslankt en spieren opbouwt.

Door middel van behandelingen met een geavanceerd systeem voorzien van ultrasound techniek wordt vet uit de vetcel losgetrild en via het lymfestelsel afgevoerd. Tegelijkertijd wordt met behulp van elektrostimulatie je spieropbouw gestimuleerd. Hierdoor verminderen cellulitis en cellulite. Een slappe huid verdwijnt als sneeuw voor de zon. Afslanken was nog nooit zo easy en leuk!

Het aantal behandelingen hangt af van de hoeveelheid lichaamsvet en natuurlijk hoe je er zelf uit wilt zien. Zowel het afbreken van vet als het opbouwen van spieren gebeurt tijdens de behandeling. Het apparaat doet het werk, terwijl jij ontspannen ligt. Er is dan ook geen kans op blessures. Kom zelf ervaren wat de Easyslim.nu methode voor jou kan betekenen!

Meest recent over Easyslim.nu Arnhem

Betty over Easyslim: ‘Na drie maanden is mijn taille weer terug!’

Je hebt ieder mogelijk dieet al geprobeerd, maar toch wil het afvallen niet lukken. Of misschien kun je door een blessure of aandoening niet sporten, terwijl je wel graag gewicht…