Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dudok

Café-brasserie

Vandaag 09:00 - 01:00 uur Geopend Alle openingstijden

Dudok

Koningstraat 40 6811DH Arnhem
Bekijk menukaartNaar website

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
09:00 - 22:00
Dinsdag
09:00 - 22:00
Woensdag
09:00 - 22:00
Donderdag
09:00 - 01:00
Vrijdag
09:00 - 01:00
Zaterdag
09:00 - 01:00
Zondag
10:00 - 22:00

Staat bekend om

  • seizoensgebonden gerechten met veel streekproducten
  • ontbijt, koffie met taart, lunch, borrel en diner
  • Een karakteristiek, historisch gebouw in het midden van het Arnhemse winkelhart

Over Dudok

Pal onder de majestueuze toren van de Eusebiuskerk van Arnhem, op een plek met een rijke historie, vind je Dudok Arnhem. Dudok is een café-brasserie met meerdere vestigingen in het land, waaronder bij ons in Arnhem. ’s Zomers wordt het pand omringd door een groot, zonnig terras en aan de achterzijde bevindt zich de sfeervolle en intieme binnentuin.

Dudok vestigt zich graag in een karakteristiek, historisch gebouw met een bijzonder verleden en verhaal. Zo is Dudok Rotterdam gevestigd in een gebouw van de beroemde architect – en onze naamgever – Willem Marinus Dudok en Dudok Arnhem in de voormalige Van Ranzows Bank, een rijksmonument. Alle vestigingen zijn ruim, licht en sfeervol. Een belangrijke plaats in iedere Dudok wordt ingenomen door de leestafel. Dudok is altijd centraal gelegen in de stad en fungeert als een levendige ontmoetingsplek.

Op de kaart van Dudok staan typische brasseriegerechten met een eigentijdse twist, voor alle momenten van de dag. De koks worden geïnspireerd door de seizoenen en specialiteiten en producten uit de streek. Daarom vindt je op de kaart van iedere Dudok bijzondere streekgerechten die niet in andere vestigingen verkrijgbaar zijn. Daarnaast is er een dagelijks wisselende dagschotel.

Wil je blijven slapen in Arnhem? Dat kan in de sfeervolle Dudok Studio’s, gelegen op steenworp afstand van Dudok.

Meest recent over Dudok

personeel werk vacatures koffie cafe

13x hier in Arnhem drink je volgens jullie de lekkerste koffie!

Wist je het al? Vandaag is het Internationale Dag van de Koffie! Wij vroegen gisteren aan jullie waar de lekkerste koffie in Arnhem wordt gezet. Er zijn ontzettend veel enthousiaste…