Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Decathlon

Vandaag 10:00 - 21:00 uur Geopend Alle openingstijden

Decathlon

Olympus 1 6832EL Arnhem
Naar webshop

Openingstijden

Maandag
10:00 - 21:00
Dinsdag
10:00 - 21:00
Woensdag
10:00 - 21:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
10:00 - 18:00

Staat bekend om

  • Minimaal twee jaar garantie op veel producten
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Gratis retourneren binnen 365 dagen

Over Decathlon

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen (voetbalschoenen, hardloopschoenen etc.) en andere sportartikelen zorgt Decathlon ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen. Omdat de producten binnenshuis worden ontwikkeld, kan Decathlon de prijzen laag houden, maar worden geen compromissen gesloten als het gaat om kwaliteit!  

Sportartikelen voor 65 sporten
Bij Decathlon vind je 65 sporten, met de bijbehorende sportartikelen. Het maakt niet uit of je in de winkel loopt of op de website kijkt, overal zijn de producten per sport gesorteerd. Decathlon heeft artikelen die ideaal zijn wanneer je begint met sporten. Maar ook als je al wat verder gevorderd bent in jouw sport, kun je heel goed bij Decathlon terecht.

Passie voor sport
Een ander punt waarmee Decathlon het verschil maakt, is het feit dat er enkel mensen werkzaam zijn met een passie voor sport in het algemeen en hun eigen sport in het bijzonder. Bij iedere afdeling vind je wel iemand die alles weet van de verschillende producten waardoor de juiste informatie altijd binnen handbereik is.

Op de website is de expertise van alle medewerkers terug te zien in bijvoorbeeld de hoe-kies-ik onderdelen die je vindt bij onder andere de crosstrainers en hometrainers. Informatie over deze en nog veel meer andere artikelen vind je dan weer terug in de overkoepelende fitness shop.

Meest recent over Decathlon

Overwinteren in Nederland: dit heb je nodig tijdens de koude dagen

Een skitripje naar jouw favoriete wintersportbestemming zit er voorlopig helaas even niet in. Veel Nederlanders brengen de winter noodgedwongen in ons eigen koude kikkerlandje door. “Het is dus weer hoog…