Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Computershop Arnhem

Vandaag 09:00 - 18:00 uur Geopend Alle openingstijden

Computershop Arnhem

Gamerslagplein 2 6826 LA Arnhem

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Computershop Arnhem

Computershop Arnhem verkoopt en repareert nieuwe en gebruikte computers. Ze hebben een groot assortiment aan randapparatuur, software, kabels en inktcartridges. In hetzelfde pand zit ook een technische dienst, hier kun je terecht voor snelle reparaties en deskundig advies.

Hier doen ze het anders

Computershop doet het vooral anders! Ze nemen ruim de tijd voor een klant en proberen je vraag in duidelijke taal te beantwoorden. Ze verkopen alleen producten waar ze zelf me willen werken. Garanties duren langer dan die van de gemiddelde concurrent. Maar ook na de garantie staan ze voor je klaar om apparatuur voordelig en snel te repareren! Bij andere winkels is een reparatietijd van vier weken normaal, hier een dag of twee. Koop je hier een computer? Dan staat deze niet bomvol overbodige software die alleen maar vertraagt. De heren maken je pc startklaar, gewoon omdat ze zelf vinden dat het zo hóórt.

Bekijk de winkel virtueel!

Meest recent over Computershop Arnhem

computershop arnhem

Edwin Weststrate: ‘bij Computershop Arnhem zijn we allemaal een klein beetje nerd’

Op vakantie een nieuwe baan aangeboden krijgen, het overkwam Edwin Weststrate. “In Spanje kwam ik iemand tegen die me vroeg of ik in zijn computershop wilde werken.” Edwin ging ervoor…