Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Chi-Mento

Inspired by life

Vandaag 08:30 - 22:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Chi-Mento

Nieuwstad 95 6811 BK Arnhem
Naar websiteBekijk tarieven

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
08:30 - 22:00
Dinsdag
08:30 - 22:00
Woensdag
08:30 - 22:00
Donderdag
08:30 - 22:00
Vrijdag
08:30 - 22:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
09:00 - 13:00

Staat bekend om

  • Wetenschappelijke fitnessbenadering
  • Voedingsadvies en persoonlijke trainingschema's
  • Supervised trainen

Over Chi-Mento

Chi-Mento is meer dan alleen een sportschool. Chi-Mento is een Lifestyle organisatie die jou helpt om niet alleen een fit en gezond leven te leiden, maar om jouw mooiste leven te creëren. Een leven gecreëerd op jouw voorwaarden. Een gebalanceerd leven vol energie en plezier. Via het totale aanbod helpt Chi-Mento jou hierbij.

Fitness

Door de wetenschappelijke fitness benadering weten ze bij Chi-Mento wat iemand nodig heeft. Of je nu in een burn-out of overspannen situatie zit, wilt afvallen, aankomen, revalideren of simpelweg fit wilt blijven. De geavanceerde trainingen zijn afgestemd op de persoon en dus voor iedereen anders. Wees voorbereid, want je brengt je fitness naar een heel ander level.

Lifestyle

Voeding is jouw brandstof. Goede voeding levert energie en laat jou krachtig voelen zodat je fit en vitaal jouw mooiste leven kunt leiden. De Lifestyle coach van Chi-Mento, Caroline, heeft inmiddels bijna 20 jaar ervaring met voeding en kan je er alles over vertellen. Haar advies is afgestemd op jou! Niet rigoureus (tenzij je dat wilt), maar eerder stap voor stap om de nieuwe gewoontes op jouw tempo eigen te maken.

Meest recent over Chi-Mento

Jessie traint graag bij sportschool Chi-Mento: ‘ik heb alle vrijheid en tóch begeleiding’

Jessie Polman (26) heeft heel wat sportscholen van binnen gezien. Niet zozeer omdat ze zo sportverslaafd is, maar omdat ze op zoek was naar een sportschool die goed bij haar…