BOKA

Vandaag 09:00 - 18:00 uur Nu open Alle openingstijden

BOKA

Oude Kraan 20 6811 LJ Arnhem

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over BOKA

BOKA is een eetcafé, expositieruimte en een locatie voor evenementen en workshops. BOKA staat voor Broedplaats Oude Kraan Arnhem maar vooral voor Bij Ons Kan Alles! Het is een creatief huis waar je alle mogelijkheden krijgt om uit te vinden wat je wilt bijdragen.

Bij BOKA kun je creëren en werken en met anderen delen waar jij blij van wordt. Of dat nu op het gebied van design, kunst, muziek of op een ander creatief vlak is. BOKA is een plek waar alle creatieve disciplines samen komen. Of het nu voor de fun is of omdat het je werk is. Wissel ervaringen uit in het lunchcafé en tref de juiste connectie voor je volgende opdracht. Bouw mee aan een community van young professionals en help elkaar verder te komen.
Naast dat BOKA je de ruimte biedt om te kunnen bereiken waar jij blij van wordt vinden ze het ook leuk om je te inspireren. Dit doet men bij BOKA door het organiseren van exposities, workshops, lezingen of gewoon een leuk feestje. Een creatieve geest heeft ruimte nodig en dat is wat BOKA jou kan bieden.

Meest recent over BOKA

Vergader, borrel of vier een feest bij creatief café BOKA

Vergader, borrel of vier een feest bij creatief ca...

Ben je op zoek naar een vergaderruimte maar wil je het nét even anders aanpakken? Kijk dan niet verder, want creatief café BOKA heeft nu de ideale plek voor jouw…