Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aan de Beek

Vandaag 10:30 - 17:00 uur Geopend Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Aan de Beek

Zijpendaalseweg 26 6814 CL Arnhem

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:30 - 17:00
Woensdag
10:30 - 17:00
Donderdag
10:30 - 17:00
Vrijdag
10:30 - 17:00
Zaterdag
10:30 - 17:00
Zondag
10:30 - 17:00

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Aan de Beek

Aan de Beek is een grand café te vinden aan de stadzijde van het Sonsbeek park. Het grand café een nieuwe plek bieden aan Arnhemmers. Een plek om te genieten van de natuurlijke omgeving en het heerlijke eten. Met de ligging in Sonsbeekpark, uitzicht op de Sint-Jansbeek en het ondergelegen Nederlands Watermuseum is de naam Grand Café Aan de Beek toegekend. De natuurlijke omgeving en de beek worden door vertaald in de inrichting. In het grand café zal gebruik worden gemaakt van een sharing concept met het motto: ‘Genieten doe je samen’.

Naast lunchen en borrelen is de locatie ook geschikt voor bijeenkomsten en jubilea. Met de nieuwe locatie hebben de ondernemers een congreszaal erbij voor 120 personen. Een ruimte wat ze nog niet eerder konden aanbieden aan de zakelijke markt. De locaties bieden nu samen uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van evenementen.

Meest recent over Aan de Beek

Deze Arnhemse restaurants doen nu ook aan bezorgen en afhalen

Nu restaurants en cafés de deuren gesloten moeten houden, als maatregel tegen verspreiding van het coronavirus, denk jij misschien niet meer culinair te kunnen genieten met minimale inspanning. Think again!…

Ontdek meer

Cafés Cafés Lunch Lunch