Aan de Beek

Heerlijk lunchen in Arnhem

Vandaag 10:30 - 17:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Aan de Beek

Zijpendaalseweg 26 6814 CL Arnhem
Reserveer nuBekijk menukaart

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:30 - 17:00
Woensdag
10:30 - 17:00
Donderdag
10:30 - 17:00
Vrijdag
10:30 - 17:00
Zaterdag
10:30 - 17:00
Zondag
10:30 - 17:00

Staat bekend om

  • Lunchen, vergaderen of lekker borrelen
  • Heerlijke dranken en uitgebreide plateau’s
  • Met een waterspeeltuin voor de deur voor de kinderen

Over Aan de Beek

Aan de Beek is een grand café te vinden aan de stadzijde van het Sonsbeek park. Het grand café een nieuwe plek bieden aan Arnhemmers. Een plek om te genieten van de natuurlijke omgeving en het heerlijke eten. Met de ligging in Sonsbeekpark, uitzicht op de Sint-Jansbeek en het ondergelegen Nederlands Watermuseum is de naam Grand Café Aan de Beek toegekend. De natuurlijke omgeving en de beek worden door vertaald in de inrichting. In het grand café zal gebruik worden gemaakt van een sharing concept met het motto: ‘Genieten doe je samen’.

Naast lunchen en borrelen is de locatie ook geschikt voor bijeenkomsten en jubilea. Met de nieuwe locatie hebben de ondernemers een congreszaal erbij voor 120 personen. Een ruimte wat ze nog niet eerder konden aanbieden aan de zakelijke markt. De locaties bieden nu samen uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van evenementen.

Meest recent over Aan de Beek

Dit zijn de favoriete plekjes van onze nieuwe redacteur Lianne Kruese

Niemand weet beter wat de mooiste plekken van Arnhem zijn dan haar inwoners, de echte locals. Jullie dus! Daarom vragen wij regelmatig een echte Arnhemmer naar zijn of haar favoriete…

Ontdek meer

Cafés Cafés Lunch Lunch