Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwtje! Hier kun je in het nieuwe jaar superfit worden

Aangeboden door Slimmer-Fit Arnhem 2 januari 2020

We hebben een leuk nieuwtje voor je: Slimmer Fit opent een Premium club in Oosterbeek. Je kunt hier vanaf 2 januari 2020 terecht op een mooie locatie, waar je voor de deur kunt parkeren. Handig!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Ben je nog niet bekend met Slimmer Fit? Wij spraken de ondernemers achter Slimmer Fit en zijn fan van het concept. We zetten nog even een aantal redenen om te gaan sporten bij Slimmer Fit op een rij:

Sporten in een huiselijke en gezellige sfeer

Foto: indebuurt

Bij alle locaties van Slimmer Fit in de regio komen we dezelfde fijne en huiselijke sfeer tegen. Bijkletsen met bekenden of de personal trainers kan hier altijd. Je voelt je al snel op je gemak.

Altijd begeleiding

Foto: indebuurt

Je hoeft niet zelf uit te vinden hoe alle apparaten werken, er is altijd een personal trainer aanwezig om je te helpen. Of je nu bij Slimmer-Fit in Arnhem, Huissen, Oosterbeek of Bennekom traint. Je krijgt als je start bij Slimmer Fit een uitgebreide intake, waarbij de trainers jouw gegevens invoeren. Alle apparaten zijn dan precies op maat ingesteld.

Sporten in een cirkel

De nieuwe locatie in Oosterbeek.

Slimmer Fit gebruikt de Milon Cirkel. Deze cirkel bestaat uit hypermoderne fitnesstoestellen. In een vaste volgorde voer je de oefeningen in het circuit uit. Je hoeft nooit meer zelf een apparaat in te stellen, je traint altijd veilig. Je haalt je persoonlijke resultaten met maar twee keer 35 minuten trainen in tien dagen.

Alles onder 1 dak

Een team van instructeurs staat klaar om jou op weg te helpen naar een fitter leven. Foto: Slimmer Fit

Wil je meer informatie over gezonde voeding, je kunt begeleiding krijgen van een voedingsconsulente. Heb je specifieke lichamelijke klachten, ook de fysiotherapeut kan je dan verder helpen. Alles onder 1 dak, zodat jij goed begeleid gezonder kunt leven.

Speciale toestellen voor rugklachten

De nieuwe locatie in Oosterbeek. Ook hier zijn speciale toestellen voor mensen met rugklachten. Foto: Slimmer Fit

Heb je last van je rug, dan is het verstandig om niet zomaar wat te gaan doen op sportgebied. Laat je goed begeleiden bij Slimmer Fit, er zijn speciale toestellen voor mensen met rugklachten.

Yoga studio met sfeervolle zaal en vloerverwarming

Foto: Slimmer Fit

In de nieuwe locatie is er een prachtige yoga studio. Dit is een sfeervolle zaal met vloerverwarming. Nice!

 Gezellige coffee corner

Foto: Slimmer Fit

Heb je zin om voor of na het sporten nog even te relaxen met een lekker bakje koffie – of iets anders – dan is er een gezellige coffee corner. Dit is allemaal bij je abonnementsprijs inbegrepen.


Meer over Slimmer-Fit Arnhem ontdekken?

Slimmer-Fit Arnhem sport en bewegen

Gesloten09:00 - 12:00

Burgemeester Weertsstraat 73, Arnhem

Bekijk meer:sport en bewegen
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.