Yes! Arnhem krijgt weer een winterse schaatsbaan

Door Brechtje van Dam 14 november 2017

Het hoort er helemaal bij in onze stad: de jaarlijkse schaatsbaan in het centrum. Lange tijd vond je die baan op de Korenmarkt maar helaas ging dat feestje de afgelopen jaren niet door. Gelukkig zijn er nog andere ondenemers die wel bereid zijn ons winterspectakel door te laten gaan, en we hoeven nog maar een paar weken te wachten!

Net als voorgaande jaren vind je de schaatsbaan dit jaar op de Jansplaats. Ondernemers rondom het plein hebben hun krachten gebundeld om de baan te realiseren. Dankzij Bar Florian, Le Bon Vivant, Arneym, Allure, de Lunchclub, Fabels en House of Billiards kunnen wij weer de ijzers onderbinden.

 

De schaatsbaan gaat op 1 december open. We kunnen dan glijden op de baan tot 7 januari. Als je niet zo van het schaatsen houdt kun je ook gewoon bij een van de omliggende cafés genieten van een warme chocomel met rum (of een ander winters drankje). Kijken is minstens net zo leuk als meedoen!

De schaatsbaan wordt georganiseerd in combinatie met de grootste kerstmarkt van Arnhem. De echte winterliefhebbers kunnen dus goed vertoeven in december!