Oproep! Waar koop jij de allerlekkerste kruidnootjes in Arnhem?

Door Jolinda van Alfen 9 november 2018

Krokant, nog nét een beetje zacht van binnen of met een klein beetje pit: in de herfstperiode gaat er niets boven een handje heerlijke kruidnoten. Toch is er nogal een verschil in dat lekkere snoepgoed – de ene kruidnoot is de ander niet! Daarom zijn wij op zoek naar de allerlekkerste, smaakvolste, om-van-te-watertanden kruidnootjes van Arnhem. Waar koop jij ze het liefst? 

We vragen dit natuurlijk niet uit eigenbelang (oké, ook een beetje), maar vanwege iets belangrijks. Binnenkort organiseren wij namelijk de allereerste Grote indebuurt Smaaktest kruidnootjesversie. Voor deze superbelangrijke test zijn we op zoek naar de beste kruidnootjesbakkers van Arnhem. Dat doen we niet zelf, maar met jullie hulp en expertise! Dus waar haal je ze het liefst? Of dat nu bij de bakker om de hoek is, of bij de grote supermarkt. We willen het weten! Let op: het gaat dus om kruidnootjes – niet om pepernootjes.

Je favoriet aanmelden

Jouw favo kruidnootjeszaak aanmelden voor deze test is heel makkelijk: laat een reactie achter op Facebook, stuur ons een berichtje op Instagram of stuur een mailtje.  De zaken met de meeste stemmen gaan mee naar de volgende ronde. Aanmelden kan tot 18 november. De échte kruidnootfanaten moeten helemaal even opletten, want binnenkort gaan we ook op zoek naar een testpanel. Stay tuned! 

adv.