Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verborgen parel in Sonsbeek: 6 x waarom je dit wil ontdekken

Aangeboden door Sonsbeek Paviljoen 25 juli 2020

We zitten middenin de vakantieperiode, even zorgeloos genieten, daar ben je vast wel aan toe. Gelukkig hoef je daar niet per se voor op reis te gaan. In en rondom Arnhem vind je tal van prachtige plekjes. Het Sonsbeek Paviljoen is een mooi voorbeeld: zes dingen die hier mogelijk zijn, maar nog niet iedereen weet.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Verse sushi afhalen

Onbeperkt sushi bij het Sonsbeekpaviljoen
De sushi wordt dagelijks vers gemaakt en je kunt het dus meenemen. Ideaal als je gaat chillen in het park.  Foto: indebuurt Arnhem

Dit is echt een fijne ontdekking! Want zeg nou zelf, een glas wijn en verse sushi in het park dat is toch genieten? Niet op het terras, maar gewoon lekker op de bult naast de Witte Villa op je eigen kleedje. Voor die verse sushi hoef hoef je alleen maar even door de Steile Tuin te lopen. Onderaan de trap zit het Sonsbeek Paviljoen, hier kan je elke maandag en woensdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur verse sushi afhalen.

’s avonds chillen in het park met sushi? Afhalen kan tot 21.30 uur. Perfect als avondsnack 😉

Nieuw: een lunchkaart met zomerse salades

Eventjes uit de zon? Het terras van het Sonsbeek Paviljoen heeft ook voldoende schaduwplek. Foto: indebuurt Arnhem

Vanaf nu kun je ook lunchen bij het Sonsbeek Paviljoen. Er is een uitgebreide lunchkaart met zomerse salades: een salade met ossenhaas, zalmfilet of een vegetarische salade met zeewier, tomaat, avocado, rozijntjes en honing/mosterdsaus. De salades worden geserveerd met warm brood. Liever genieten van het verre oosten? Dat kan natuurlijk, ook op de lunchkaart staan Chinese gerechten. IJsliefhebbers gaan deze lunchkaart ook waarderen: er zijn wel zeven verschillende opties!

Thee, fris, Whiskey of wijn, borrelen is altijd fijn!

Bij het Sonsbeek Paviljoen kun je ook even uitrusten met een verfrissend drankje of Chinees kopje thee Foto: indebuurt Arnhem

Heb je er een stevige wandeling opzitten en wil je ergens een drankje doen? Dan moet je zeker een plekje zoeken op dit terras. Naast fris, koffie of thee zijn er lekkere special coffee’s verkrijgbaar. Voor de theeleuten onder ons: ze serveren Chinese thee, geserveerd in een leuk theekannetje.

Vrijdagmiddagborrel

Hier worden mannen gelukkig van: er is een Whiskey kaart met maar liefst twaalf verschillende soorten. Dames gaan natuurlijk liever wijnen, in dat geval zijn er ook twaalf opties. Je kunt zelfs kiezen of je voor een glaasje gaat of direct voor een hele fles. 😉

Genieten van het uitzicht op park Sonsbeek

Het Sonsbeek Paviljoen heeft een ruim terras met een prachtig uitzicht! Foto: indebuurt Arnhem

Aan de andere kant van het restaurant zit een groot terras. Genoeg ruimte om op anderhalve meter afstand van elkaar te zitten en prachtig uitzicht op het park. In de verte hoor je het beekje stromen, de eendjes kwaken en aan de linkerkant lopen zwanen met hun kleintjes voorbij.

Onbeperkt tapas eten

Foto | Janneke Siemes, indebuurt Arnhem
Foto | Janneke Siemes, indebuurt Arnhem
Foto | Janneke Siemes, indebuurt Arnhem
Foto | Janneke Siemes, indebuurt Arnhem

Ontdek nieuwe Chinese smaken met het Oriental Tasting-menu: onbeperkt tapas eten voor maar €26,80 per persoon. Je kunt kiezen uit verschillende voor- hoofd- en bijgerechten zonder tijdslimiet.

Meer over het oriental tasting-menu lees je hier:

Oriental Tasting-menu in Sonsbeek

Wauw! Hier in Arnhem eet je onbeperkt Oriëntaalse tapas met uitzicht op Sonsbeek

Sonsbeek. Een heerlijke plek om tot rust te komen middenin de stad. Het is niet alleen een plek om v...

À la carte dineren

Dineren bij het Sonsbeek Paviljoen kan elke dag van de week, behalve op dinsdag. Foto: indebuurt Arnhem

Als onbeperkt eten voor jou teveel is, kun je ook gewoon van de kaart bestellen. De keuken van het Sonsbeek Paviljoen kookt traditionele Chinese gerechten. In China kent elke streek zijn eigen specialiteit. Daarom is de menukaart onderverdeeld in vier verschillende stijlen: Peking, Shanghai, Kanton en Szechuan. Voorgerechten kosten maar €5,50 en van een hoofdgerecht geniet je al vanaf €14,95. De keuken is geopend tot 21.30 uur, behalve op dinsdag, dan is het restaurant gesloten. Eet je liever thuis? Afhalen is natuurlijk ook een optie, dat kan vanaf 11.30 uur.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sonsbeek Paviljoen. Meer over Sonsbeek Paviljoen ontdekken?

Sonsbeek Paviljoen chinese restaurants

Gesloten11:00 - 22:00

Zijpendaalseweg 30, Arnhem

Bekijk meer:chinese restaurants
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.