Focus Filmtheater viert feest (en trakteert alle Arnhemmers!)

Aangeboden door Focus Filmtheater 13 juni 2018

We hebben zo veel om trots op te zijn in onze stad. Dat zie je wel wanneer je kijkt naar het verpletterende programma van dit Arnhemse openingsfeest, waar talloze Arnhemse makers aan bijdragen. Het nieuwe Focus Filmtheater is al even van start, maar een grote officiële opening ontbrak nog. Tot nu! Want Focus viert haar nieuwe onderkomen en jij kunt er bij zijn (helemaal gratis).

Focus viert haar feestelijke Openingsavond en doet dat samen met de Arnhemmers. Iedereen is welkom en je kunt het hele programma gratis meemaken! Focus is er voor de Arnhemmers en heeft dus ook een heel programma van Arnhemse acts, theatermakers, muzikanten en meer verzameld. Vrijdag vanaf 21.00 uur zijn alle zalen en ruimtes van het nieuwe gebouw gevuld met muziek, theater, dans, workshops en films.

Wat voor programma dan?

Nou, wat dacht je bijvoorbeeld van Mensen Zeggen Dingen, een open mic avond voor schrijvers, poëten en andere woordenkunstenaars? Dit keer met een Arnhemse line-up en Ernems thema; de pracht van de stad. Maar ook Chefs de Partie zijn van de partij voor de mensen onder ons die graag een dansje doen op de vrijdagavond. Maar ook voorstellingen van Nacht-Theater, Arnhemse Meisjes en Hanneke de Jong & Jonas de Witte komen je blij maken. En natuurlijk: heel veel films!

via GIPHY

Bijvoorbeeld de grootste kattenfilmpjesverzameling die je ooit hebt gezien, te danken aan Go Short – International Short Film Festival. Diezelfde club organiseert ook een workshop GIFjes maken, omdat die de wereld gewoon zo veel leuker maken 😉

Focus filmtheater arnhem

Focus Eten + Drinken

Het spiksplinternieuwe restaurant van Focus – Focus | Eten + Drinken – is ook de hele avond geopend tot 01.00 uur. Daar sluit jouw avond vol theater, films en meer af met Stiekem Dansen. Speciaal voor de opening van Focus kun je dan een move busten op je favoriete filmhits: van Grease tot Trainspotting!

Ondertussen kun je de nacht ook vieren door planeten te kijken met Sterrenwacht Presikheaven. Dat allemaal vanuit International Space Station Focus!

Focus en Arnhem

Focus Filmtheater heeft even op haar nieuwe locatie moeten wachten maar nu is het toch echt zover. Ook voor Arnhem betekent de komst van dit nieuwe bijzondere theater veel. Bovendien: het resultaat is heel bijzonder. Kom je dus niet voor het bijzondere programma, loop dan even binnen om de unieke architectuur te bewoneren. Vooral de trap in de hal met uitzicht op de kerk zijn wij helemaal verliefd op geworden!

focus filmtheater arnhem

Focus Filmtheater bioscopen

Audrey Hepburnplein 1, Arnhem

Bekijk meer:bioscopen