Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Luistertip: Arnhemse bands brengen nieuwe singles uit en die wil je horen

Door Jolinda van Alfen 3 februari 2020

Kun jij niet kiezen tussen hip hop, funk en soul, of wacht, nee toch Nederlandstalig als je weer eens een Spotify playlist samenstelt? Dan hebben we goed nieuws voor je, er zijn twee Arnhemse bands die nieuwe singels hebben uitgebracht.

Afgelopen vrijdag (31 januari) bracht JOHN FROST de nieuwste single ‘They Say’ uit, met bijbehorende videoclip. Het is de derde single die JOHN FROST uitbrengt na Rebel Soldiers Freedom Fighters (2014) en Places to Go (2018). Dat de formatie talentvol is bewijzen eerdere succesvolle performances op grote festivals zoals Zwarte Cross (2018), Haarlem Jazz & More (2019) en Eurosonic (2019). Je kunt het nummer op spottify luisteren en hieronder op youtube bekijken.

Nederlandse pop en rock

Meer zin in Nederlandstalig? Check dan het nummer ‘Ik ben bevrijd’ van de Arnhemse band Okesweer. De groep speelt Nederlandstalige pop- en rockliedjes. Dit is een voorproefje op het debuutalbum van de band, ‘Mannen van het bedreigde soort’, vanaf 8 februari te beluisteren via Spotify, op 7 februari is eerst nog een, uitverkocht release feestje in Luxor Live.

De Arnhemse band Okesweer. Foto: Anne Hamers

Even luisteren en kijken? Dat kan hieronder!

Lees ook

afro bros arnhem artiesten op spotify

Deze artiesten uit Arnhem staan op Spotify

December = muziekmaand. Denk alleen al aan de Top 2000. Wij vinden dat Arnhem op muzikaal gebied bes...
Jerry van der Wolf

Jerry van Wolfmusic: ‘ik ben mijn eigen bandje’

We komen graag bij Arnhemse ondernemers over de vloer. Voor een goed verhaal en inspirerende success...

adv.