Leuk nieuws: er komt weer een Wijvenkraam naar Arnhem

Door Jolinda van Alfen 11 februari 2018

Een grote vlooienmarkt voor meiden van alle leeftijden. Ook leuk voor jongens trouwens. De vintage-markt Wijvenkraam strijkt weer neer in Arnhem en wel op zondag 11 maart.

Er is helaas geen plek meer om zelf je vintage-pareltjes of handgemaakte spullen te verkopen. De markt is namelijk razend populair. Als je net je kast hebt opgeruimd en kleding wilt verkopen, kun je beter iets anders verzinnen, of check ons lijstje. Wijvenkraam Arnhem is dit keer te vinden in de Eusebiuskerk.

Mode en meer op Wijvenkraam Arnhem

Wijvenkraam is een mode-, secondhand- en designmarkt met de focus op kleding, sierraden en accessoires voor meiden van alle leeftijden. Meestal is er een fijne combinatie van secondhand spullen en eigen ontworpen en gemaakte producten. Tel daar een hapje en drankje, dj’s en live acts bij op en je hebt een prima besteding voor je saaie zondagmiddag.

Praktische info

Wijvenkraam heeft als locatie de prachtige Eusebiuskerk gekozen. Je betaalt 3 euro entree om deze stoere vintage- & designmarkt te bezoeken. Wil je zelf mooie spullen verkopen? Dan moet je in de gaten houden wanneer Wijvenkraam weer naar Arnhem komt. Een standplaats kost 14 euro per lopende meter. Om nog meer te lezen over Wijvenkraam klik je hier.

Wijvenkraam
Foto: Facebook Wijvenkraam