Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Arnhem

Aangeboden door FÏNLEY 27 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Arnhem. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Bezoek een sfeervolle kerstmarkt

kerst in arnhem het leukst
Foto: De Gelderlander

Om alvast lekker in de kerststemming te komen, bezoek je natuurlijk een toffe kerstmarkt. Samen met je familie of vrienden is dat nog gezelliger. Je kunt bijvoorbeeld terecht op de grootste kerstmarkt van Oosten op zondag 15 december in de sfeervolle Arnhemse binnenstad. Bij meer dan 200 kramen kun je hier alvast je kerstinkopen inslaan.

Bijpraten bij Babo Café

Foto: ©Yourlittleblackbook.me

Een drankje en hapje doen bij Babo Café is altijd een goed idee op de zondagmiddag. Het is ook de perfecte plek om met je vrienden of familie bij te kletsen. Heb je een keer geen zin in alcohol, dan tippen wij FÏNLEY. Dat is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY

Een oud-Hollandse winter beleven

schaatsbaan schaatsen openluchtmuseum arnhem koud
Foto: indebuurt Arnhem

Heb je zin in een nostalgische zondagmiddag, dan moet je echt naar het Nederlands Openluchtmuseum. Vanaf 7 december is het museum weer volledig geopend en begint de winterprogrammering. Een leuk uitje met de familie! Met onder meer ouderwets wintervermaak op de grote ijsbaan en een sleebaan bij de molen. Schaatsen zijn gratis te leen. Meer informatie vind je hier.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

 

 

 

 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.