Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er is weer een spinneninvasie in Arnhem en wij zoeken foto’s

Door Jolinda van Alfen 10 september 2019

Bang voor spinnen? Dan zijn dit ongetwijfeld zware tijden voor je. Er lopen momenteel namelijk véél meer spinnen rond dan in de maanden. Op iedere vierkante meter (*&()@!^#&!!!!!) zit er wel eentje! Wij maken van de nood een deugd en verzamelen de mooiste foto’s van die kleine en grote griezels.

Spinnentelling

Afgelopen weekend werd de Nationale Spinnentelling georganiseerd. Dat is geen grap, maar een serieuze manier om in kaart te brengen hoeveel en welke spinnen er waar – bijvoorbeeld in Arnhem – rondlopen. Benieuwd naar de resultaten, kijk dan hier.

Kruisspin

In Nederland kennen we ongeveer 640 soorten spinnen, maar één daarvan is dit jaar wel erg veel te bewonderen. Misschien ben jij door deze griezel al een aantal keer naar binnen gevlucht, want de  kruisspin zit opeens overal. Op de voet gevolgd door de grote trilspin.

Foto’s

Het is natuurlijk zonde als we al die mooie beestjes zomaar ongezien aan ons voorbij laten gaan. Daarom zijn we op zoek naar foto’s van spinnen die jij in Arnhem bent tegengekomen! Heb je er eentje? Mail m dan naar ons of post m op facebook onder dit bericht. Good luck!

Nog meer lezen over beestjes?

Stokstaartjes

9 x deze dieren ontsnapten in dierentuin Burgers’ Zoo

Burgers' Zoo is thuis voor talloze dieren. Van aap tot papegaai en van zeekoe tot stokstaartje, ze w...

Dierenorganisatie: stop met bestrijdingsmiddel tegen Arnhemse buxusrups

Weet je het nog? Aan het begin van deze maand schreven wij over die vervelende buxusrupsen en wat je...

adv.