De kubus verdwijnt: 5x dingen die we ermee kunnen doen

Door Carlijn van Alken 8 februari 2019

Niet iedereen vond hem even mooi, de gele kubus op het Gele Rijdersplein in Arnhem. Voor die mensen is er goed nieuws: de gele kubus vertrekt! De kubus werd gebruikt als tijdelijke evenementenlocatie. Wij vroegen ons af waar de kubus nu gebruikt voor kan worden. Want weggooien is zonde. Kijk je mee? 😉

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Het Sonsbeekpark

gele kubus arnhem
Foto: indebuurt

Waarom niet? Om een klein feestje te geven of gewoon gezellig om met je vrienden te chillen als het regent. Je bent niet verplicht om binnen bij een van de horecagelegenheden te gaan zitten en kunt iedereen uitnodigen waar jij zin in hebt!

Op de stadsblokken

gele kubus Arnhem
Foto: Google Maps

Een overdekt festival op de stadsblokken? Tijdens het ASM Festival niet meer rond hoeven lopen met een doorweekte poncho, wij zien het wel zitten! Alleen heeft de kubus dan misschien wel een kleine uitbreiding nodig.

Parkeerplaats Gelredome

gele kubus Arnhem
Foto: Google Maps

Op de VIP parking van het Gelredome misschien? Je dure auto uit het zicht en beschermd voor alle hooligans van de tegenstander. Niet eens een heel gek idee. Er zijn natuurlijk wel een beperkt aantal plaatsen!

Op een sportpark

gele kubus Arnhem
Foto: Google Maps

In de winter de zaal in? De meeste hockeyers en voetballers doen dat wel eens. Hoe makkelijk zou het zijn om hier gewoon een indoorvloer in te leggen? Dan hoef je geen extra afstanden af te leggen en blijf je op vertrouwd terrein.

Als kunstobject

gele kubus Arnhem
Foto: Google Maps

Wat dacht je van een plekje naast Museum Arnhem. Dan blijft de kubus ons toch een beetje bij als kunstwerk. Meer garantie op het behoud van zijn gele kleur en wie weet bruikbaar voor een expositie?

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.